Σλούκας: «Αυτή η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο» (pic)

Το μήνυμα του Κώστα Σλούκα για την πορεία της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ

Σίγουρα η απογοήτευση για την πορεία της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ, ήταν απογοητευτική κάτι που θέλησε να τονίσει και ο Κώστας Σλούκας.

Η αποτυχία ήταν μεγάλη, στα γήπεδα της Κίνας και σίγουρα όλοι περίμεναν, πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τους διεθνείς μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εθνική Ελλάδας: Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Προολυμπιακού

Έτσι, ο Κώστας Σλούκας, έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στο προσωπικό του Instagram, με λίγες μέρες να έχουν περάσει από το τέλος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Μάλιστα δε θέλησε σε καμία περίπτωση να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του, αναλαμβάνοντας ξεκάθαρα τις ευθύνες του.

«Σκεπτόμενος συνεχώς αυτήν την ομάδα, τα αισθήματα που έμειναν είναι απογοήτευση και στεναχώρια…. Οι ευθύνες μοιράζονται σε όλους μας και προσωπικά δεν τις απαρνιέμαι… Αυτή η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο και αυτό είναι το μόνο σίγουρο», ήταν τα λόγια του.

 

View this post on Instagram

 

I continuously kept thinking about this team and sadly the feelings that remain are disappointment and sorrow..responsibilities are shared amongst each and every one of us including myself..this group of guys definitely deserved something greater! Σκεπτόμενος συνεχώς αυτήν την ομάδα, τα αισθήματα που έμειναν είναι απογοήτευση και στεναχώρια…. Οι ευθύνες μοιράζονται σε όλους μας και προσωπικά δεν τις απαρνιέμαι… Αυτή η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο και αυτό είναι το μόνο σίγουρο! #HellasBasketball #HellasGotGame 🏀🇬🇷

A post shared by Kostas Sloukas (@kos_slou16) on

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο