Εθνική -Τουρνουά Ακρόπολις

Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης για να δώσει τα πρώτα της φιλικά ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, ενώ συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων του Τουρνουά Ακρόπολις (16-18/8). Η Σερβία, η Ιταλία και η Τουρκία είναι οι προσκεκλημένες χώρες, με την Εθνική ομάδα να δίνει στο ΟΑΚΑ στις 16, 17 και 18...

Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης για να δώσει τα πρώτα της φιλικά ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, ενώ συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων του Τουρνουά Ακρόπολις (16-18/8).

Η Σερβία, η Ιταλία και η Τουρκία είναι οι προσκεκλημένες χώρες, με την Εθνική ομάδα να δίνει στο ΟΑΚΑ στις 16, 17 και 18 Αυγούστου τις τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις της πριν από την έναρξη του Μουντομπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Το ιστορικό Διεθνές Τουρνουά της Εθνικής Ομάδας Ανδρών «Ακρόπολις Eurobank» θα φιλοξενηθεί φέτος στο ΟΑΚΑ στις 16, 17 και 18 Αυγούστου με δύο συναρπαστικούς αγώνες κάθε μέρα!

Το τουρνουά θα είναι η τελευταία «πρόβα» επί ελληνικού εδάφους της Επίσημης Αγαπημένης όλων των Ελλήνων πριν το ταξίδι στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής του μπάσκετ.

Ελλάδα, Σερβία, Ιταλία και Τουρκία υπόσχονται συναρπαστικές αναμετρήσεις, λίγο πριν μπουν στη γραμμή εκκίνησης για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού στην Κίνα.

Το χειροκρότημά σας και η παρουσία σας θα είναι ο ιδανικότερος συμπαίκτης και ό,τι πολυτιμότερο θα πάρει μαζί της στις αποσκευές της η Εθνική Ελλάδας!

Τα εισιτήρια ανά μέρα τιμώνται 10 ευρώ (περιλαμβάνουν και τους δύο αγώνες κάθε ημέρας) και μπορείτε να εξασφαλίσετε από τώρα τη θέση σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/oaka/29o-diethnes-tournoua-basket-akropolis-eurobank/

Να είστε όλοι εκεί!

Αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των ημερών είναι το ακόλουθο (οι ακριβείς ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα γίνουν γνωστές κατόπιν συνεννόησης με την τηλεόραση):

Παρασκευή 16/8/19
Τουρκία – Σερβία
Ελλάδα – Ιταλία

Σάββατο 17/8/19
Σερβία – Ιταλία
Ελλάδα – Τουρκία

Κυριακή 18/8/19
Τουρκία – Ιταλία
Ελλάδα – Σερβία»