Γουόλτερ Μπέρι: Έγινε επιχειρηματίας με προϊόντα κάνναβης
Κώστας Παπαδόπουλος
1 λεπτά ανάγνωσης
Τη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα έκανε γνωστή μέσα από τα social media ο Γουόλτερ Μπέρι, ένας από τους κορυφαίους ξένους που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Έχοντας πλούσια καριέρα στον χώρο του μπάσκετ, σε NBA, αλλά και Ελλάδα με τις φανέλες του Άρη, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Μακεδονικού, ο Μπέρι το «γύρισε» στο εμπόριο.
Ο Αμερικανός, σύμφωνα με δημοσίευσή του στο instagram ξεκίνησε να εμπορεύεται ινδική κάνναβη μέσω διαδικτύου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για προϊόντα κανναβιδιόλης .
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ασχολούμαι με το εμπόριο κάνναβης. Ως πρώην αθλητής, τα οφέλη της κανναβιδιόλης είναι σημαντικά στον κόσμο των σπορ και σε όλους όσοι από εμάς ταλαιπωρούνται από πόνους κι άγχος», ανέφερε ο 56χρονος Μπέρι.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Walter Berry (@walterberrythetruth)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επίσης σε κατηγορίες:
Διεθνή
