ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΕΟΚ εγκαινιάζει το Web Radio

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το μπάσκετ θα ακούγεται και θα διαδίδεται μαζί με την καθημερινότητα όλων των Εθνικών Κατηγοριών, των Τοπικών Ενώσεων και φυσικά του αναπτυξιακού προγράμματος και του 3 on 3.
Η ΕΟΚ εγκαινιάζει το Web Radio

Σε μια ακόμα μεγάλη κίνηση για τη διάδοση του μπάσκετ προχώρησε η ΕΟΚ καθώς την Τρίτη (8/3) μπαίνει σε λειτουργία το Web Radio.

Από την Τρίτη (8/3) η ΕΟΚ προχώρησε ακόμα ένα βήμα παραπάνω σε ό,τι αφορά στην προσπάθειά της να διαδοθεί το μπάσκετ σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Και φυσικά θα καλύπτει όλο το φάσμα του αθλήματος στην Ελλάδα, σε ό,τι αφορά στις Εθνικές Κατηγορίες (Α1 και Α2 Γυναικών, Α2, Β και Γ Εθνική Ανδρών), τις Τοπικές Ενώσεις, το αναπτυξιακό πρόγραμμα, τις υποδομές, το μπάσκετ γυναικών και φυσικά αρκετά θέματα που αφορούν ειδίκευση αλλά και ρετρό.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής:

«Έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας με την κοινότητα του μπάσκετ στην Ελλάδα εγκαινιάζει σήμερα Τρίτη (8/3) η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Στις 12 το μεσημέρι (Τρίτη 8/3) το ΕΟΚ web radio έρχεται να σταθεί δίπλα στο EOK web magazine και να κάνει πιο άμεση την επαφή των ασχολούμενων και των φιλάθλων του μπάσκετ όπως και την ενημέρωση όλων γύρω από τα τεκταινόμενα στον χώρο του αθλήματος.

Στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας της ΕΟΚ, μπορεί ο κάθε ένας να βρίσκει το σήμα του ραδιοφώνου και με ένα  απλό «κλικ» να το ακούει.

Σε καθημερινή βάση ένα επιτελείο έμπειρων δημοσιογράφων θα δίνουν «φωνή» σε όλο το φάσμα του ελληνικού μπάσκετ, σε όλες τις κατηγορίες, σε όλες τις ηλικίες. Οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες θα μεγαλώνουν την παρέα, ενώ φυσικά θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση και για όλα τα δρώμενα του σπορ παγκοσμίως.

Ειδικές εκπομπές θα υπάρχουν για τα Εθνικά πρωταθλήματα, για τα τοπικά, για τις νεαρές ηλικίες, για το αναπτυξιακό πρόγραμμα, για το μπάσκετ γυναικών, για τους Ελληνες του εξωτερικού, για τους ειδικούς που θα αναλύουν σημαντικούς τομείς δράσης.

Ισως η μεγαλύτερη πρόκληση του νέου αυτοί εγχειρήματος, είναι η παρουσία στα περισσότερα από τα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες των Εθνικών πρωταθλημάτων για την άμεση ενημέρωση της εξέλιξης των αγώνων. Αύριο Τετάρτη, το ΕΟΚ Web Radio θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη των 12 εξ αναβολής αγώνων από διαφορετικά πρωταθλήματα και τα Σαββατοκύριακα θα καθιερωθεί η μεγάλη παρέα από όλη την Ελλάδα με την ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια, όλων των Εθνικών κατηγοριών.

Το ΕΟΚ Web Radio έρχεται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, www.basket.gr για να γίνει «η φωνή του μπάσκετ» και όλων όσοι ασχολούνται με αυτό.

ΕΔΩ μπορείτε να ακούσετε το ΕΟΚ Web Radio και να δείτε και το πρόγραμμα της ημέρας.»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΕΟΚ εγκαινιάζει το Web Radio», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.