ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι φήμες για Μαρινάκη στο μπάσκετ του Ολυμπιακού δυσκολεύουν το καλοκαίρι των Αγγελόπουλων

Δύσκολο το καλοκαίρι για τους αδερφούς Αγγελόπουλους στον Ολυμπιακό με όσα ακούγονται για Μαρινάκη στο μπάσκετ της ομάδας.
Οι φήμες για Μαρινάκη στο μπάσκετ του Ολυμπιακού δυσκολεύουν το καλοκαίρι των Αγγελόπουλων

Και μόνο η φήμη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το μπάσκετ του Ολυμπιακού αρκεί για να φέρει αναστάτωση. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι και στην καλύτερη θέση τις τελευταίες μέρες. Αιτία είναι η επιτυχία του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι απλό, μήτε εύκολο. Από το 2012 ο Ολυμπιακός έχει μια συγκεκριμένη μεταγραφική πολιτική. Βασικά, όχι μόνο μεταγραφική. Μια φιλοσοφία πιο σωστά. Αν μπορεί κανείς να την περιγράψει αυτή είναι με το να μην απλώνεις το πόδι πιο μακριά από εκεί που φτάνει το πάπλωμα.

Με άλλα λόγια, το μπάτζετ είναι σε ορθά και λογικά πλαίσια. Όχι χαμηλό, αλλά εκλογικευμένο. Αυτό το οικονομικό πλαίσιο στις απολαβές των παικτών είναι που βολεύει και εξυπηρετεί και τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Για τα αποδυτήρια, τη φιλοσοφία του, τις ισορροπίες μεταξύ των παικτών και πολλά ακόμα. Μόνο που ο Παναθηναϊκός έδειξε πως το άλλο μοντέλο, είναι πιο αποδοτικό.

Αυτό το μοντέλο, των οικονομικών υπερβάσεων, είναι που εφαρμόζει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν «κολλάει» στο να δώσει το κάτι παραπάνω για να πάρει τον παίκτη που θέλει. Θα πει κανείς, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν θέλουν ή δεν μπορούν να το κάνουν;

Ασφαλώς και μπορούν. Μάλιστα έχουν και την πρόθεση να παίξουν «τέτοια» μπάλα: Να επενδύσουν περισσότερο δηλαδή. Σε περίπτωση βέβαια που είχαν κάνει ήδη «δικό» τους το ΣΕΦ, όπως ο Παναθηναϊκός το ΟΑΚΑ, τότε θα το είχαν κάνει ήδη. Διότι, οι ασάφειες πρέπει να τελειώσουν. Ποτέ δεν είπαν και δεν προκύπτει κι από πουθενά πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να φτιάχνει ομάδα με χαμηλό μπάτζετ. Ναι, δεν επιθυμεί να ξοδεύει αλόγιστα χρήματα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν επιθυμεί κανένας προπονητής να μπαίνει στη μάχη με νεροπίστολα, όταν ο αντίπαλος έχει τανκς.

Σίγουρα όμως η σκιά του ενδιαφέροντος του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει το καλοκαίρι δύσκολο για τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Ως προς τις απαιτήσεις του κόσμου…

Η πρόσφατη παρουσία Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη στο ΣΕΦ…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι φήμες για Μαρινάκη στο μπάσκετ του Ολυμπιακού δυσκολεύουν το καλοκαίρι των Αγγελόπουλων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.