Έβανς

Ο Ήφαιστος Λήμνου αντιμετωπίζει το Περιστέρι (9/11 20:000 εκτός έδρας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Σον Έβανς μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.  Ο Σον Έβανς μίλησε στο ifaistoslimnoubc.gr για τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες του αγώνα που θα δώσει ο Ήφαιστος Λήμνου στο «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου....

Ο Ήφαιστος Λήμνου αντιμετωπίζει το Περιστέρι (9/11 20:000 εκτός έδρας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Σον Έβανς μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων. 

Ο Σον Έβανς μίλησε στο ifaistoslimnoubc.gr για τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες του αγώνα που θα δώσει ο Ήφαιστος Λήμνου στο «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου.

Ο Αμερικανός σέντερ εξήγησε αρχικά πως «το πιο σημαντικό είναι να παλέψουμε στην άμυνα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι αναφορικά με τη δουλειά που έχουμε να κάνουμε. Είναι σημαντικό να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων μας, να οδηγήσουμε σε λάθη και να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο μετά από δικά μας κλεψίματα. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για το «κλειδί» αυτής της αναμέτρησης; «Το κλειδί είναι πόσο αποτελεσματικοί θα είμαστε στην άμυνα, και το κατά πόσο θα μπορέσουμε να έχουμε καλή απόδοση στο πίσω μέρος του γηπέδου καθόλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου» απάντησε χαρακτηριστικά πριν τονίσει πως «είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, αυτό αμέσως ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας για τις δύο ομάδες. Ξέρουμε κι οι δύο πόσο σημαντικό είναι λοιπόν και τι διακυβεύεται.

Επομένως νομίζω ότι είναι εξίσου δύσκολο τόσο για εμάς όσο και για τους αντιπάλους μας. Σε έναν τέτοιο αγώνα, όλα είναι πιθανά. Δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα ή να είσαι σίγουρος για κάτι από την στιγμή που είναι νοκ άουτ. Όποιος παίξει πιο αποφασιστικά και συγκεντρωμένα, όποια ομάδα βγει στο γήπεδο με σκοπό να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό, θα έχει το πλεονέκτημα. Η δουλειά που πρέπει να γίνει αφορά σε σαράντα λεπτά».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram