ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Ήφαιστος: Αποχωρεί οριστικά η οικογένεια Μπούμπουρα, διαλύεται η ομάδα!

Είναι οριστικό. Ο Ήφαιστος Λήμνου δεν θα βρίσκεται στην Basket League της επόμενης περιόδου.
Ήφαιστος: Αποχωρεί οριστικά η οικογένεια Μπούμπουρα, διαλύεται η ομάδα!

Είναι οριστικό. Ο Ήφαιστος Λήμνου δεν θα βρίσκεται στην Basket League της επόμενης περιόδου.

Το γνωστοποίησε ο Παντελής Μπούμπουρας, ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηφαίστος Λήμνου με μία επιστολή στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Με το Sportime.gr να σας έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του από τις 30 Μαρτίου.

Σε αυτή γνωστοποιεί την πρόθεση της οικογένειάς να απεμπλακεί από τα κοινά της ομάδας, διατηρώντας μόνο την ενίσχυση των τμημάτων υποδομών του συλλόγου στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Basket League: Προς αποχώρηση και ο Ήφαιστος Λήμνου

Αυτό σημαίνει πως μετά και την επικείμενη διάλυση του Ρεθύμνου, οι ομάδες στην Basket League έχουν μείνει 14. Ενώ την ίδια στιγμή, από την Α2 δεν αναμένεται να δεχτεί τον προβιβασμό ο Διαγόρας Δρυοπιδέων.

Αναλυτικά η δήλωση της οικογένειας του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου κ. Παντελή Μπούμπουρα:

«Πριν από τρία χρόνια, με αφετηρία την αγάπη μας για τη Λήμνο και το πάθος μας για τον αθλητισμό, γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργηθούν Ακαδημίες καλαθοσφαίρισης στο νησί. Η πρωτοφανής ανταπόκριση που υπήρξε από τα παιδιά έφερε ως επακόλουθο τη σκέψη να δημιουργήσουμε μια ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας, με σκοπό να δοθεί ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στους νεαρούς αθλητές του τόπου μας.

Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και αμέτρητες ώρες δουλειάς από εμάς και τους συνεργάτες μας καταφέραμε να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια, ώστε αυτή η ιδέα να πάρει σάρκα και οστά μέσα σε τρεις μήνες. Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο υποδομών.

Σε χρόνο – ρεκόρ ολοκληρώθηκαν τα βελτιωτικά έργα στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Σαμαράς» στη Μύρινα, το οποίο πλέον αποτελεί στολίδι όχι μόνο για τον αθλητισμό της Λήμνου, αλλά συνολικά για το Βόρειο Αιγαίο και αυτή η κληρονομιά θα παραμείνει στο νησί.

Σε αυτά τα δυο χρόνια κερδίσαμε τον σεβασμό όλων και μπήκαμε στον αθλητικό χάρτη της χώρας, κάτι που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε ένα ακριτικό νησί με περιορισμένες υποδομές.

Θεωρούμε ότι ο αρχικός στόχος που είχαμε θέσει, επετεύχθη.

Δυστυχώς, για διάφορους λόγους, η ενασχόλησή μας με την ανδρική ομάδα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα συνεχίσουμε, όμως, να επενδύουμε και να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τα τμήματα υποδομής, προκειμένου τα παιδιά της Λήμνου να ασχολούνται με το άθλημα και να βελτιώνονται όσο το δυνατόν περισσότερο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, πρώτα απ’ όλα τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, όλους όσοι στήριξαν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, αλλά και τους ανθρώπους που εργάστηκαν με μεράκι και αγάπη για τον Ήφαιστο Λήμνου.

Μπορεί η Λήμνος να μην έχει εκπρόσωπο στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά ο Ήφαιστος θέτει γερές βάσεις με τις Ακαδημίες του ώστε να επιστρέψει στο μέλλον. Ακόμη πιο έτοιμος από την εμπειρία και τη γνώση που αποκτήθηκε αυτά τα χρόνια, ακόμη πιο «σοφός» μέσα από όποια λάθη έγιναν, ακόμη πιο δυνατός μέσα από τις επιτυχίες που γευτήκαμε όλοι μαζί.

Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν.

Με εκτίμηση,

Οικογένεια Παντελή Μπούμπουρα»

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
?>