ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Με ηγέτη των Παπαμακάριο στη νέα εποχή

Παρά το γεγονός πως ο Ήφαιστος Λήμνου δεν θα είναι τη νέα χρονιά στα «σαλόνια» της Basket League, θα συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Λέσβου έχοντας τον Μανώλη Παπαμακάριο υπεύθυνο των ακαδημιών του. Ο Ήφαιστος Λήμνου μπορεί να μην βρεθεί τη νέα χρονιά ξανά στα “σαλόνια” της Basket League, ωστόσο δεν σταματάει την προσπάθειά του...
Ήφαιστος Λήμνου- Μανώλης Παπαμακάριος

Παρά το γεγονός πως ο Ήφαιστος Λήμνου δεν θα είναι τη νέα χρονιά στα «σαλόνια» της Basket League, θα συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Λέσβου έχοντας τον Μανώλη Παπαμακάριο υπεύθυνο των ακαδημιών του.

Ο Ήφαιστος Λήμνου μπορεί να μην βρεθεί τη νέα χρονιά ξανά στα “σαλόνια” της Basket League, ωστόσο δεν σταματάει την προσπάθειά του να αναδειχθεί και πάλι.

Σε αυτήν την προσπάθεια, θα στελεχώσει τα τμήματα των ακαδημιών όντας υπεύθυνος τους, ο Μανώλης Παπαμακάριος στηρίζοντας το έργο αυτό για την ομάδα από τη Λήμνο.

Ιδρυτικό μέλος του ΑΟ Ήφαιστου Λήμνου θα είναι και ιατρός Θωμάς Λουκάς. Οι δυο τους μαζί με την κα Πασχαλίνα Γρηγορίου και τον Μάρκο Κολώκα μίλησαν επί του θέματος αυτού.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ