ΗΡΑΚΛΗΣ BC

Δρακόπουλος: «Θα καταθέσω μήνυση εναντίον της επιτροπής της ΕΕΑ»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηρακλής, Θοδωρής Δρακόπουλος μίλησε για την απόφαση της ΕΕΑ να μην χορηγήσει πιστοποιητικό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Δρακόπουλος: «Θα καταθέσω μήνυση εναντίον της επιτροπής της ΕΕΑ»

Ο Θοδωρής Δρακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον  «Metropolis 95.5» και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στην ΑΕΚ, σχετικά με το πως κατάφερε να πάρει πιστοποιητικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Ηρακλής, Θοδωρής Δρακόπουλος:

«Μόλις μάθαμε ότι το πρόβλημα έγκειται με δύο καλαθοσφαιριστές, τον Βεργίνη και τον Ζάρα. Η προσφυγή του Βεργίνη απορρίφθηκε στην ΕΕΟΔΑΚ και δεν υπάρχει θέμα, παρόλο αυτά ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματιού Αθλητισμού είπε ότι δεν του κάνει αυτό το χαρτί και πρέπει να μας πει τι χαρτί θέλει.

Ο Ζάρας ζητάει να πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του, προ διετίας, στο Πρωτάθλημα που είχε διακοπεί και παρότι ο ελληνικός Νόμος είναι ξεκάθαρος. Καμία ελληνική επιχείρηση δεν υποχρεούται να πληρώσει τους υπαλλήλους της από τη στιγμή που διακόπηκε, στην προκειμένη περίπτωση το Πρωτάθλημα, με κρατική παρέμβαση.

Κι εμείς δεν πληρώσαμε κανέναν υπάλληλο για δύο μήνες. Ο κύριος Ζάρας θέλει να αποτελέσει εξαίρεση, παρότι εισέπραξε 1.500 ευρώ περισσότερα σε σχέση με όσα προβλεπόταν να πάρει μέχρι τη στιγμή της διακοπής. Ούτε αυτά τα χαρτιά δεν έκαναν στον πρόεδρος της ΕΕΑ», είπε αρχικά.

Ακόμη ο Δρακόπουλος είπε ότι θα υποβάλλει μηνύσεις και παράλληλα εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ:

«Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να πάρουμε το σκεπτικό της απόφασης για να καταθέσουμε αίτηση θεραπείας, ήδη όμως έδωσα εντολή στους δικηγόρους να καταθέσουν μήνυση και αγωγή κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να προχωρήσουμε τη διαδικασία όπως ορίζει ο Νόμος.

Καταγγελίες στον αθλητικό εισαγγελέα κατά της ΕΕΑ είχα κάνει και πριν από τέσσερα χρόνια για παράτυπες αποφάσεις που αδικούσαν τον Ηρακλή και φαίνεται ότι το κράτησαν μανιάτικο. Είναι μια επιτροπή η οποία λειτουργεί κατά το δοκούν. Δώσανε άδεια στην πρωταθλήτρια των ban ΑΕΚ και να μας εξηγήσουν γιατί τόσο καιρό δεν εξέταζαν τον φάκελό της και το έκαναν την τελευταία μέρα.

Εμείς καταθέσαμε τον φάκελό μας στις 10 Ιουλίου και αυτός εξετάστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ακόμη κι αν αλλάξει την απόφαση η ΕΕΑ, εγώ θα καταθέσω μήνυση εναντίον της επιτροπής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηρακλής: Οι πρώτες ενέργειες μετά την μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δρακόπουλος: «Θα καταθέσω μήνυση εναντίον της επιτροπής της ΕΕΑ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ