ΗΡΑΚΛΗΣ BC

Ηρακλής: Αρνήθηκε την πρόταση ο Μάκης Γιατράς

Ο Μάκης Γιατράς δεν θα είναι ο διάδοχος του Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο του Ηρακλή μετά την αρνητική απάντηση που έδωσε.
Ηρακλής: Αρνήθηκε την πρόταση ο Μάκης Γιατράς

Ηρακλής: Την επεισοδιακή αποχώρηση του Θανάση Σκουρτόπουλου από τον πάγκο της ομάδας ακολούθησε η αναζήτηση του νέου προπονητή.

Όπως σας έγραψε το sportime, υπήρξε έντονο παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του Θανάση Σκουρτόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με σοβαρές αποκαλύψεις για έξωση που είχε δεχτεί από το σπίτι του επειδή ο Ηρακλής δεν πλήρωνε το ενοίκιο.

Η διοίκηση του «Γηραιού» έθεσε στη συνέχεια ως πρώτο στόχο για την ανάληψη του πάγκου της ομάδας τον πρώην προπονητή του Προμηθέα Πάτρας, Μάκη Γιατρά.

Μάλιστα χτες, ο Θοδωρής Δρακόπουλος συναντήθηκε με τον Μάκη Γιατρά για να συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες της πρότασης και της επικείμενης συμφωνίας τους. Το κλίμα ήταν θετικό και υπήρχε αισιοδοξία πως ο προπονητής θα έλεγε το «ναι» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ωστόσο σήμερα ήρθε η απόρριψη της πρόταση από την πλευρά του Μάκη Γιατρά. Πλέον ο Ηρακλής θα στραφεί σε άλλες λύσεις με το όνομα του Γιώργου Λιμνιάτη να είναι ένα από τα βασικά υποψήφια. Ο Γιώργος Λημνιάτης βρισκόταν στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ πέρυσι μέχρι και την αποχώρηση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Μέχρι τότε, υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας θα είναι ο Παντελής Μπούτσκος ο οποίος θα βρίσκεται και απόψε στον πάγκο της ομάδας για τον αγώνα του Europe Cup με την Μπαχτσέσεχιρ (20:30).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Αρνήθηκε την πρόταση ο Μάκης Γιατράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.