Ηρακλής: Έπιασαν δουλειά Καντζούρης - Σιγάλας (vidς)

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή ο Ηλίας Καντζούρης, έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Σιγάλα.

Την πρώτη τους προπόνηση με τον Ηρακλή πραγματοποίησαν την Τετάρτη (29/1) στο Ιβανώφειο οι Ηλίας Καντζούρης και Γιώργος Σιγάλας. Η νέα τεχνική ηγεσία που αντικαθιστά τον Γιάννη Καστρίτη που αποχώρησε ζήτησε σκληρή δουλειά και αφοσίωση, έτσι ώστε οι «κυανόλευκοι» να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Ηλίας Καντζούρης είπε στα ΜΜΕ: «Νιώθω τεράστια τιμή και ευθύνη που βρίσκομαι στο τιμόνι μιας πολύ ιστορικής ομάδας. Ενθυμούμενος μόνο ποιοι έχουν περάσει από τον Ηρακλή νιώθεις δέος. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, απλά η ομάδα να παίζει σωστό μπάσκετ, να κάνει ένα βήμα μπροστά και να πάρει νίκες. Δεν κοιτάμε μακριά, πάμε βήμα-βήμα.

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Πανιώνιο και θέλουμε να ετοιμαστούμε σε μια κατάσταση ειδικών συνθηκών. Μετά το ματς του Σαββάτου θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην αλλαγή. Όποιος κοιτάζει μακριά χάνει το στόχο».

Μιλώντας, τέλος, για το «Ιβανώφειο» και τη δύναμη που δίνει στην ομάδα, είπε: «Ο Ηρακλής έχει ένα άκρως μπασκετικό γήπεδο και όσες φορές ήμουν εδώ δεν ένιωθα άνετα. Το ίδιο πιστεύω πως θα νιώθουν και οι αντίπαλοί μας».

Από την πλευρά του ο συνεργάτης του Γιώργος Σιγάλας τόνισε ότι μεγάλο «όπλο» της ομάδας θα είναι η έδρα της: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλο το ελληνικό μπάσκετ που ο Ηρακλής επέστρεψε και μάλιστα με καλές βάσεις και έχει μια τέτοια έδρα, ένα γεμάτο γήπεδο σε όλους τους αγώνες», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο «Ράμπο».

Ηρακλής: Έπιασαν δουλειά Καντζούρης - Σιγάλας (vidς)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram