Επίσημα μέλος του του ΑΣ Ηρακλής, ο Τυπάρας, ο σκύλος που εθεάθη μέσα στο Ιβανώφειοο και έγινε θέμα σε όλα τα ΜΜΕ! Η κάρτα μέλους του.

Επίσημα μέλος του του ΑΣ Ηρακλής, ο Τυπάρας, ο σκύλος που εθεάθη μέσα στο Ιβανώφειοο και έγινε θέμα σε όλα τα ΜΜΕ!

Πριν από 10 ημέρες στο Ιβανώφειο και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Ηρακλής – Λάρισα για τη Basket League, εθεάθη ο συγκεκριμένος σκυλάκος να βολτάρει και να αράζει στις κερκίδες του γηπέδου!

Τελικά η παρουσία του συμπαθούς τετράποδου δεν ήταν τυχαία καθώς όπως έγινε γνωστό ήταν μόνιμος θαμώνας του Ιβανωφείου καθώς διαπιστώθηκε πως είχε κάνει την εμφάνισή του και σε άλλα παιχνίδια των «κυανόλευκων».

Πλέον κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα καθώς είναι μέλος του ΑΣ Ηρακλής κι επίσημα! Οπως μπορείτε να δείτε παρακάτω του έβγαλαν κάρτα μέλους με όλα τα προβλεπόμενα.
Όνομα «Τυπάρας», Τόπος Γέννησης Χορτατζήδες, Ηλικία… 1908 (η ημερομηνία γέννησης του συλλόγου και όχι φυσικά η πραγματική ηλικία του ζωντανού), ενώ ο αριθμός μέλους είναι το 00414.

Μοναδικό γεγονός στα χρονικά του ελληνικού μπάσκετ, ο σκύλος που απέκτησε μέσα σε μία μέρα δημοσιότητα, έπειτα από την είσοδο του στο Ηρακλής-Παναθηναϊκός. Τι και αν έπεσε πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή; Ο Τυπάρας επανεμφανίστηκε στην εξέδρα και πλέον με το γράμμα του νόμου θα βρίσκεται στις κερκίδες.

Έτσι ο «τυπάρας» θα μπορεί να βολτάρει στο Ιβανώφειο αλλά και όλα τα γήπεδα του Ηρακλή με κάθε επισημότητα πλέον!

Επίσημα μέλος του του ΑΣ Ηρακλής, ο Τυπάρας, ο σκύλος που εθεάθη μέσα στο Ιβανώφειοο και έγινε θέμα σε όλα τα ΜΜΕ! Η κάρτα μέλους του.