Ο Δημήτρης Καρβέλας «έφυγε» από τη ζωή μετά από πολύχρονο μάχη με τον καρκίνο και η ΚΑΕ Ηρακλής εξέφρασε τα συλλυπητήριά της με ανακοίνωση. 

Ο Δημήτρης Καρβέλας «έφυγε» από τη ζωή και η ΚΑΕ Ηρακλής εξέφρασε τα συλλυπητήριά της. 

Ο Δημήτρης Καρβέλας έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής, φεύγοντας στα 64 του χρόνια. Έτσι η ΚΑΕ Ηρακλής, της οποίας ο εκλιπών υπήρξε γενικός διευθυντής εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Θυμίζουμε ότι ο Καρβέλας συνέδεσε το μεγαλύτερο μέρος της πορείας του με το Αιγάλεω που ήταν και η μεγάλη του αγάπη.

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω στις 9 Οκτωβρίου 1957 και ξεκίνησε την αθλητική του σταδιοδρομία από το εφηβικό τμήμα της ομάδας μπάσκετ του Αιγάλεω Α.Ο. και σε ηλικία 16 ετών προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία αγωνίσθηκε ανελλιπώς για 9 συνεχείς περιόδους, από το 1973-1974 έως και το 1981-82.

Από το 2018 ήταν μέλος του Ηρακλή και είχε εργαστεί στα αναπτυξιακά τμήματα της Εθνικής Ελλάδας. Ήταν Τεχνικός Υπεύθυνος της Ελληνικής Ομοσπονδίας για την Εθνική Ομάδα των Νέων με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας το 2016 στη Χαλκίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Δημήτρη Καρβέλα, που “έφυγε” σήμερα από τη ζωή, μετά από πολύχρονη και γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Καρβέλας πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή και ήταν μαχητής μέχρι το τέλος.

Ακόμη και μέχρι πριν από μερικές βδομάδες, παρά τη δοκιμασία, που περνούσε, έδινε το “παρών” τόσο στο Ιβανώφειο όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΗΡΑΚΛΗ.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Δημήτρη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».