Καστρίτης- Άρης

«Ξέσπασε» ο προπονητής των «κυανόλευκων»

Ο Γιάννης Καστρίτης, παρά την νίκη της ομάδας του επί της Λάρισας, ξέσπασε για τις συνθήκες προετοιμασίας των παικτών του Ηρακλή που όπως τόνισε δεν είναι αυτές που θα έπρεπε.

Ο προπονητής του Γηραιού δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κριτική που δέχεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν θα ήθελα να πω τίποτα για το παιχνίδι σήμερα γιατί θεωρώ ότι οφείλω στους παίκτες στον κόσμο μας να πω κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Οτιδήποτε έχει καταφέρει αυτή η ομάδα οφείλεται ξεκάθαρα στην αυταπάρνηση των παικτών, των συνεργατών και ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Δεν αφήνω τον κόσμο απ έξω τους ευχαριστούμε πολύ φυσικά για τη στήριξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηρακλής – Λάρισα 83-67: Την ισοπέδωσε ο «Γηραιός»

Ένα παράδειγμα θα πω μόνο. Αυτά τα παιδιά εδώ και 20-25 μέρες προπονούνται περισσότερο για χόμπι. Έχει πολύ κρύο στις προπονήσεις, αυτές οι συνθήκες δεν είναι για να προπονείται ομάδα επιπέδου Α1. Γι αυτό το λόγο έχουμε εμπύρετους παίκτες πριν τα παιχνίδια. Ακόμα και ο Γκάρετ που έχει ακούσει σκληρή κριτική ήρθε να στηρίξει τους συμπαίκτες του σήμερα άρρωστος.

Έχουμε πολλά προβλήματα λειτουργικά, ακόμα μια φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αυταπάρνηση. Καλή συνέχεια στη Λάρισα».

Για την κριτική που δέχεται ο Καστρίτης είπε:

«Ειλικρινά στη λίστα μου με τα προβλήματα η κριτική δεν μπαίνει καν ή μπαίνει στην τελευταία θέση. Γι αυτό είμαστε σε αυτό το χώρο, ο καθένας πρέπει να παίρνει ότι του αναλογεί»

Για το τι σημαίνει η νίκη:

«Για μένα δεν λέει πολλά, όπως από την αρχή ξέρουμε τι πορεία μπορεί να έχει η ομάδα. Ανεξάρτητα από τις 7 νίκες είναι σε πορεία πλέι οφ. Για μένα δεν είναι αυτό σημαντικό, σημαντικό είναι αυτό που βιώνουμε καθημερινά».

Για την κριτική στο διαδίκτυο ο Καστρίτης τόνισε:

«Δεν ασχολούμαι δεν ξέρω για το διαδίκτυο. Ότι και να γίνει ο κόσμος έχει πάντα δίκιο. Ο φίλαθλος που είναι δίπλα στην ομάδα μπορεί να πει ότι θέλει. Θα επαναλάβω ότι ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την στήριξη του».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram