Καταπληκτικός ήταν για ακόμα μία φορά το Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος πέτυχε το 14ο τριπλ νταμπλ του και κατάφερε να ισοφαρίσει το ρεκόρ που κατέχει ο Χακίμ Ολάζουον. Ένας φανταστικός Γιόκιτς, εμφανίστηκε χθες στο παρκέ της «Pepsi Arena» και οδήγησε εκ τους ασφαλούς τους Ντένβερ Νάγκετς, στην νίκη απέναντι στους Ντιτρόιντ Πίστονς. Ο Σέρβος πήρα...

Καταπληκτικός ήταν για ακόμα μία φορά το Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος πέτυχε το 14ο τριπλ νταμπλ του και κατάφερε να ισοφαρίσει το ρεκόρ που κατέχει ο Χακίμ Ολάζουον.

Ένας φανταστικός Γιόκιτς, εμφανίστηκε χθες στο παρκέ της «Pepsi Arena» και οδήγησε εκ τους ασφαλούς τους Ντένβερ Νάγκετς, στην νίκη απέναντι στους Ντιτρόιντ Πίστονς.

Ο Σέρβος πήρα κυριολεκτικά την ομάδα στις πλάτες του και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Το φοβερό για τον παίκτη των Νάγκετς, είναι ότι πρόσθεσε ακόμα ένα τριπλ νταμπλ (23/12/10) στο ενεργητικό του και φτάνοντας συνολικά τα 14 και ισοφαρίζοντας τον θρύλο του μπάσκετ και έναν από τους καλύτερους σέντερ όλων των εποχών, τον Χακίμ Ολάζουον.

Όπως καταλαβαίνουμε είναι θέμα χρόνου πλέον για τον νεαρό σέντερ, να τον ξεπεράσει και να φτάσει πολύ ψηλά στην συγκεκριμένη κατηγορία.