ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΕΔ: Ο Χριστοδούλου δεν αποδέχθηκε τη θέση του επικεφαλής

Οι εξελίξεις στο θέμα της διαιτησίας καθώς ο Χρήστος Χριστοδούλου για προσωπικούς λόγους δεν αποδέχθηκε τη θέση του επικεφαλής- Νόμιμη η διαδικασία, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ο Πιτσίλκας
Οι εξελίξεις στο χώρο της διαιτησίας συγκέντρωσαν μεγάλο ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες καθώς δεν αποδέχθηκε τη θέση του επικεφαλής στην ΚΕΔ ο Χρήστος Χριστοδούλου.

Οι εξελίξεις στο χώρο της διαιτησίας συγκέντρωσαν μεγάλο ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες καθώς δεν αποδέχθηκε τη θέση του επικεφαλής στην ΚΕΔ ο Χρήστος Χριστοδούλου.

Ουσιαστικά δεν παραιτήθηκε- όπως λανθασμένα αναφέρεται- καθώς ουδέποτε έγιναν διεργασίες στην ΚΕΔ υπό την επίβλεψη ή την παρουσία του. Το πρωί της Πέμπτης (5/10) ο Χριστοδούλου με επιστολή του τόνισε ότι δε μπορεί να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση (κατά μια πληροφορία έθεσε θέμα «πίεσης») ενώ συμπορεύτηκε ο συμπατριώτης του, Λεωνίδας Σπυρίδωνος (επίσης Πατρινός). Από τη στιγμή κατά την οποία αποτελούσε προσωπική επιλογή του Χριστοδούλου για την ΚΕΔ για λόγους ηθικής τάξης ακολούθησε τον ίδιο δρόμο.

Επί της διαδικασίας: Ο Κώστας Μουζάκης είχε φυσική παρουσία στη διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών στην πρεμιέρα της Basket League αλλά και των Εθνικών Πρωταθλημάτων. Παρουσία μέσω zoom είχαν οι Μπήτης και Μαγγανάς ενώ τη διαδικασία παρακολούθησαν εκπρόσωποι της ΟΔΚΕ και του ΕΣΑΚΕ (από ένας) όπως ακριβώς είχε ζητήσει η ΕΟΚ.

Με την παρουσία τριών μελών της ΚΕΔ η διαδικασία ήταν νόμιμη κι ακολούθησε η διαδικασία η οποία ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΗΚΕ άρα δεν αμφισβητείται. Άρα λοιπόν και με βάση τα όσα κυκλοφόρησαν ή γράφτηκαν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Χρηστος Χριστοδούλου είχε παραιτηθεί από το πρωί, άρα ουδέποτε συμμετείχε στη διαδικασία.

-Αυτό σημαίνει ότι ΔΕ ΘΙΧΤΗΚΕ από την «παρουσία του Νίκου Πιτσίλκα» (όπως αναφέρθηκε) για δύο λόγους: Πρώτον διότι ουδέποτε συμμετείχε στη διαδικασία (άρα πώς να αποχωρήσει;) και δεύτερον διότι ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ.

Αυτά ισχύουν σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαδικασία κι απομένει να δούμε τις εξελίξεις στην ΚΕΔ που αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα. Με τρία μέλη πάντως, η ΚΕΔ μπορεί να λειτουργήσει και να είναι νόμιμη.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College

ΣΧΟΛΙΑ