Κέντρικ Ναν: Το scouting του Ολυμπιακού τον ανακάλυψε – Το πορτοφόλι του Παναθηναϊκού τον έκλεισε
Ο Παναθηναϊκός απλώς κινήθηκε πιο αποφασιστικά και του έδωσε το πακέτο που ζητούσε ο μάνατζέρ του.
Ο Κέντρικ Ναν δεν εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά για να τον… αρπάξει ο Παναθηναϊκός. Ο πρώτος που ανακίνησε τη συζήτηση για την περίπτωσή του στην Ευρώπη ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όταν έψαχνε για ενίσχυση στο «1». Εκείνος ήταν που εντόπισε το fit με το ευρωπαϊκό στυλ και κυρίως με το δικό του μπάσκετ, που χρειάζεται δημιουργία και εκτέλεση από τα guards με ποιότητα και εμπειρία.
Από εκεί και πέρα, το ότι ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε τη μεταγραφή λόγω επιλογής στον σχεδιασμό, είναι άλλο θέμα. Ο κόουτς πίστευε πως με Γκος, Σίκμα και τον Μιλουτίνοφ να είναι σε ρόλο facilitator, δεν υπήρχε επείγουσα ανάγκη για έναν ακόμα scoring guard.
Ο Παναθηναϊκός απλώς κινήθηκε πιο αποφασιστικά και του έδωσε το πακέτο που ζητούσε ο μάνατζέρ του. Τίποτα δεν έγινε «κατά τύχη». Το scouting του Ολυμπιακού τον ανακάλυψε. Το πορτοφόλι του Παναθηναϊκού τον έκλεισε.
Διαβάστε επίσης:
Πετρούσεφ: Ο παίκτης που… κατάφερε να ξενερώσουν και Μπαρτζώκας και Αταμάν
Μίτσιτς – Χάποελ: Τι διαψεύδουν οι Ισραηλινοί για τον Σέρβο και τι λένε για τη νέα του ομάδα