ΜΠΑΣΚΕΤ

Κινδυνεύει με αποβολή από την Basket League ο Ηρακλής

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η ΚΑΕ Ηρακλής λίγο μετά την επιστροφή των τριών βαθμών κατόπιν της απόφασης του ΑΣΕΑΔ
Κινδυνεύει με αποβολή από την Basket League ο Ηρακλής

Σε νέους μπελάδες έχει μπει η ΚΑΕ Ηρακλής που μπορεί να οδηγηθεί ακόμα και στην οριστική της αποβολή από την Basket League.

Κι αυτή τη φορά η ΚΑΕ Ηρακλής έχει πολύ μεγάλα προβλήματα. Και μπορεί να οδηγήσουν στην ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα κάτι που θα σημάνει την αποβολή της ουσιαστικά. Διότι ακόμα κι αν αφαιρεθούν βαθμοί, η κατάσταση δύσκολα θα καλυφθεί πλέον αφού ο δεύτερος γύρος έχει αρχίσει.

Το πρόβλημα έγκειται στο ιδιοκτησιακό και το μετοχικό κομμάτι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι ο Θεόδωρος Δρακόπουλος αν και τυπικά δεν εμφανίζεται να έχει θεσμικό ρόλο ή να είναι πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, εν τούτοις έχει υπογράψει συμβόλαια με παίκτες.

Φυσικά και δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο και από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Ηρακλή εξηγούν ότι απλώς έγινε ένα λάθος στην περίπτωση του διακανονισμού με τον Θόδωρο Ζάρα.

Πιστεύουν δε ότι θα δικαιωθούν για ακόμα μια φορά κι εμφανίζουν ως «αψευδή μάρτυρα» το ίδιο το παρελθόν, εμφανιζόμενοι ως θύματα πλεκτάνης. Παρουσιάζουν τις υποθέσεις με τους τρεις βαθμούς που αφαιρέθηκαν κι επιστράφηκαν κατόπιν απόφασης του ΑΣΕΑΔ ή ακόμα και την περιβόητη περίπτωση με το δελτίο του Χάγκινς.

Η υπόθεση είναι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσει. Το λόγο θα έχει ο Αθλητικός      Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απ’ εκείνο το σημείο και μετά ώστε αναλόγως να αποφασίσει για το αν θα εκδώσει ή όχι κάποια ποινή.

Είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα καθώς δεν είναι ξεκάθαρο 100% αν το μόνο ζήτημα είναι αυτό της υπογραφής του κ.Δρακόπουλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και κάτι σοβαρότερο που φέρνει τον Ηρακλή σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι άνθρωποι της ομάδας επιμένουν ότι θα ξεπεραστεί και πάλι το θέμα. Αν όχι, τότε το ζήτημα του υποβιβασμού για φέτος στην Basket League θα έχει τελειώσει.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.