Παίκτης του Κολοσσού Ρόδου θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν ο Γιάννης Γεωργαλλής, όπως γνωστοποίησε η νησιωτική ομάδα την Πέμπτη (12/07). Ο 35χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα αγωνιστεί στην ομάδα της Ρόδου για όγδοη συνεχή χρονιά. Η ανακοίνωση: Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό και ρέκορντμαν...

Παίκτης του Κολοσσού Ρόδου θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν ο Γιάννης Γεωργαλλής, όπως γνωστοποίησε η νησιωτική ομάδα την Πέμπτη (12/07).

Ο 35χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα αγωνιστεί στην ομάδα της Ρόδου για όγδοη συνεχή χρονιά.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό και ρέκορντμαν συμμετοχών, Γιάννη Γεωργαλλή! Τη νέα σεζόν, ο αρχηγός μας, ο οποίος έχει το ρεκόρ παρουσιών με τη θαλασσί φανέλα στη μεγάλη κατηγορία, θα αγωνιστεί για όγδοη συνολικά χρονιά με τον Κολοσσό.

Τη νέα σεζόν, ο αρχηγός μας, ο οποίος έχει το ρεκόρ παρουσιών με τη θαλασσί φανέλα στη μεγάλη κατηγορία, θα αγωνιστεί για όγδοη συνολικά χρονιά με τον Κολοσσό.

Δήλωση μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα μας έκανε στο www.kolossosbc.gr ο Γιάννης Γεωργαλλής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την ομάδα για ακόμη έναν χρόνο. Ευελπιστώ σε μία επιτυχημένη σεζόν, στην καινούρια σελίδα που ανοίγεται με τον κόουτς Βετούλα. Τώρα, πρέπει όλοι να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε».