Ο Γιώργος Γεωργάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Ρόδου, τόσο για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, όσο και για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό σε εξ’ αναβολής αναμέτρησης για την Basket League(Δευτέρα 25/2, 15:45) και ο Γιώργος Γεωργάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Ρόδου, τόσο για την αναμέτρηση, όσο και για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι το πρώτο για εμάς μετά τη διακοπή και το καλό είναι πως αυτό έρχεται στις τρεις εβδομάδες και όχι στις τέσσερις, που δεν έχουμε αγωνιστική δράση. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και έτσι μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, δείχνοντας βελτίωση στα μικρά κομμάτια του παιχνιδιού που σε κάνουν καλύτερο. Η βοήθεια του κόσμου είναι πάντα σημαντική. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα όνομα που προσελκύει κόσμο στο γήπεδο και ελπίζουμε να έρθει τόσο σε αυτό το ματς, όσο και στα επόμενα που είναι σημαντικά για εμάς».