ΜΠΑΣΚΕΤ

Κώστας Σλούκας: Όχι στην Εθνική του Ιτούδη, όχι τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα, όχι στη Φενέρ του Ιτούδη, ναι στον Παναθηναϊκό του Αταμάν

Ο Κώστας Σλούκας είπε τρία διαδοχικά μεγάλα «όχι», πριν πει ένα μεγάλο «ναι» στην ομάδα που πιστεύει πως ταιριάζει. Στον Παναθηναϊκό του Αταμάν.
Κώστας Σλούκας: Όχι στην Εθνική του Ιτούδη, όχι τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα, όχι στη Φενέρ του Ιτούδη, ναι στον Παναθηναϊκό του Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει level. Ήδη άλλαξε level. Ο Κώστας Σλούκας είναι παίκτης της ομάδας του Αταμάν. Πριν γίνει αυτό όμως, πριν το μεγάλο «ναι», ήρθαν τρία σημαντικά όχι. Αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους στο να καταλήξει τελικά στο «τριφύλλι».

Γεγονός είναι. Ο Σλούκας μπορεί να φέρει κι άλλους… Σλούκες στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι μια πραγματικότητα επίσης. Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει μια τεράστια προσφορά στα χέρια του από το «τριφύλλι», για παράδειγμα. Από τον Σλούκα ξεκίνησαν όλα. Όχι πως οι Βιλντόσα και Λεσόρ δεν ήταν σοβαρά δείγματα γραφής. Αλλά ο Σλούκας ορίζει τη συνέχεια.

Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο όμως, στο μεγάλο «ναι» του Κώστα Σλούκα ήρθαν τρία μεγάλα όχι. Χωρίς αυτά, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει την υπογραφή του. Ακόμα κι αν πρόσφερε τόσα πολλά χρήματα. Είπαμε: Το deal του Σλούκα στον Παναθηναϊκό για την επόμενη τριετία θα ξεπεράσει τα δέκα εκατ. ευρώ. Κατά τα πολύ μάλιστα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Για να πάρει τα χρήματα ο Σλούκας, έπρεπε να πει τα «όχι» του

Για να πάρει αυτά τα χρήματα ο Σλούκας έπρεπε, πρώτα από όλα, να αρνηθεί το Μουντομπάσκετ με την Εθνική Ελλάδας. Τον επόμενο Ιανουάριο γίνεται 34. Για το τελευταίο μεγάλο του συμβόλαιο θα έπρεπε να κάνει μια θυσία και να προστατέψει το κορμί του. Το έκανε.

Αυτός ήταν ο ένας λόγος. Υπήρχε κι άλλος όμως. Η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη. Όπως και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, έτσι και με τον Δημήτρη Ιτούδη είχε τις ενστάσεις του ο Σλούκας για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε στην Εθνική Ελλάδας. Αυτό το φοβήθηκε και τώρα στη Φενέρ. Παρά τις εξαιρετικές του σχέσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Αλι Κοτς. «Όχι» κι εκεί.

Και φυσικά το πιο σημαντικό «όχι» ήταν αυτό στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θυμίζει λίγο και την κατάσταση με τη Φενέρ. Εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση, όχι τόσο με τον προπονητή. Στον Ολυμπιακό ήθελε να βρεθεί μια λύση, αλλά όταν είδε πως αυτό δεν ήταν εφικτό δεν έγινε κάτι παραπάνω. Μία μέρα μετά είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Τρία μεγάλα «όχι». Τρεις μεγάλες αποφάσεις από έναν αθλητή που δείχνει να πιστεύει πάρα πολύ στον εαυτό του και να μη φοβάται απολύτως τίποτε. Από τα μεγάλα «όχι» άλλωστε προκύπτουν και τα μεγάλα «ναι». Αυτά που σε καθορίζουν σαν προσωπικότητα και σαν αθλητή.

MEGA POLL ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ! Σωστή ή λάθος η απόφαση Σλούκα να πάει στον Παναθηναϊκό; 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.