Η Κύμη εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Βάιντας Καρινιάουσκας! Ο 25χρονος Λιθουανός αποδεσμεύτηκε από την Λιετκαμπέλις, με την ελληνική ομάδα να ενδιαφέρεται να τον φέρει ξανά πίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού είχε φορέσει τη φανέλα της Κύμης και την περίοδο 2015-2016. Μόνο που τον Καρινιάουσκας συνοδεύει μία απίστευτη ιστορία! Βλέπετε, από την Λιετκαμπέλις (αντίπαλο της...

Η Κύμη εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Βάιντας Καρινιάουσκας!

Ο 25χρονος Λιθουανός αποδεσμεύτηκε από την Λιετκαμπέλις, με την ελληνική ομάδα να ενδιαφέρεται να τον φέρει ξανά πίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού είχε φορέσει τη φανέλα της Κύμης και την περίοδο 2015-2016.

Μόνο που τον Καρινιάουσκας συνοδεύει μία απίστευτη ιστορία! Βλέπετε, από την Λιετκαμπέλις (αντίπαλο της ΑΕΚ στο Basketball Champions League) έφυγε κακήν κακώς, αφού του χρεώνουν εμπλοκή σε παράνομο στοιχηματισμό!

Σύμφωνα με λιθουανικά Μέσα, άνθρωπος από το πολύ κοντινό περιβάλλον τουπόνταρε το ποσό των 2.000 ευρώ σε δύο στοιχηματικές εταιρείες, με ζητούμενο το «under 8,5 πόντοι» του Καρινιάουσκας στον εκτός έδρας αγώνα της Λιετκαμπέλις με τη Ντιζόν! Ο Λιθουανός έμεινε στους 2 πόντους με 1/6 σουτ.