Παρελθόν αποτελεί από την Κύμη ο Ρόντερικ Κάμφορ, με την διοίκηση να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας. Ο 26χρονος γκαρντ αποτέλεσε την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας της Εύβοιας, η οποία πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Roderick Camphor, μετά από...

Παρελθόν αποτελεί από την Κύμη ο Ρόντερικ Κάμφορ, με την διοίκηση να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας.

Ο 26χρονος γκαρντ αποτέλεσε την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας της Εύβοιας, η οποία πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Roderick Camphor, μετά από αίτημα του αθλητή για προσωπικούς του λόγους. Η επιθυμία λοιπόν του Αμερικάνου παίκτη έγινε αποδεκτή και ήδη ο κόουτς Ισίδωρος Κουτσός και η διοίκηση της ομάδας κινούνται για τον αντικαταστάτη του. Επιδίωξη τους είναι η νέα προσθήκη να έρθει στην Χαλκίδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έτσι ώστε να προλάβει να προσαρμοστεί και να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα του 2ου γύρου του πρωταθλήματος, όταν και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Roderick για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα της Κύμης και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.