Έβανς- Λαύριο

Ο Σον Έβανς αποτελεί «παρελθόν» από το Λαύριο, που δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο και ο Αμερικανός ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ουκρανία και την Προμετέι Ο Έβανς τον Νοέμβριο είχε υπογράψει δίμηνο συμβόλαιο με το Λαύριο, ωστόσο η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί. Ο Αμερικανός έχει βρει τον επόμενο σταθμό της...

Ο Σον Έβανς αποτελεί «παρελθόν» από το Λαύριο, που δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο και ο Αμερικανός ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ουκρανία και την Προμετέι

Ο Έβανς τον Νοέμβριο είχε υπογράψει δίμηνο συμβόλαιο με το Λαύριο, ωστόσο η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί. Ο Αμερικανός έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός είναι η Ουκρακρινή Προμετέι.

Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του Έβανς στην ομάδα του Χρίστου Σερέλη, καθώς είχε φορέσει την φανέλα της ομάδα και το 2017, αλλά λίγο μετά πήγε στον Προμηθέα.

Ο 32χρονος παίκτης έχει παίξει στην χώρα μας και σε άλλη μια ομάδα, καθώς από το 2018 έως το 2020 έπαιζε στον Ήφαιστο Λήμνου.

Ο Σον Έβανς αγωνίστηκε μόλις σε 6παιχνίδια με το Λαύριο στην Basket League, έχοντας μέσο όρο 9,1 πόντους και 6 ριμπάουντ.