ΜΠΑΣΚΕΤ

Λογικό να διαψεύσει ο Παναθηναϊκός τα 17 «χαρτιά» για Βεζένκοφ, όταν τόσα παίρνουν Σλούκας και Ναν μαζί…

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε χωρίς χρονοτριβή τα 17 εκατ. ευρώ για τον Σάσα Βεζένκοφ. Ας μην ξεχνάμε τα συμβόλαια των Σλούκα και Ναν…
Λογικό να διαψεύσει ο Παναθηναϊκός τα 17 «χαρτιά» για Βεζένκοφ, όταν τόσα παίρνουν Σλούκας και Ναν μαζί…

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε χωρίς χρονοτριβή τα 17 εκατ. ευρώ για τον Σάσα Βεζένκοφ. Ας μην ξεχνάμε τα συμβόλαια των Σλούκα και Ναν…

Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ. Διέψευσε τα σενάρια περί πρότασης 17 εκατ. ευρώ στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Λογικό όταν μιλάμε για χρήματα που αφορούν τον Ναν και τον Σλούκα μαζί.

Παίκτης top rated με ελληνικό διαβατήριο. Λογικό κι επόμενο ο Παναθηναϊκός να μην κάνει τον αδιάφορο. Το πράττει με όλους τους παίκτες, θα το κάνει και με τον Σάσα Βεζένκοφ. Σε ένα βαθμό στέκει να έχει μπει και ο Κώστας Σλούκας στο παιχνίδι. Όχι βέβαια σαν πολιορκητικός κριός, αλλά σαν ένας άνθρωπος που μπορεί να μεταφέρει πως λειτουργεί το club και πως αγκαλιάζει τους παίκτες.

Η πρόταση 17 εκατ. ευρώ δεν μπορεί να έχει ισχύ όμως. Σε καμία περίπτωση. Εύκολα μπορεί να το καταλάβει κανείς. Μιλάμε για περίπου 5,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Περισσότερα από όσα παίρνει ετησίως ο Βούλγαρος forward στο NBA. Διότι, το συμβόλαιό του εκεί είναι περίπου 6+. Οι αποδοχές είναι μικτές όμως σε αυτό το νούμερο.

Ξέχωρα από αυτό όμως… Ο Παναθηναϊκός δίνει 3,5 εκατ. ευρώ στον Κωστα Σλούκα και 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Κέντρικ Ναν! Τι θα πάει να πει στον Βεζένκοφ. Πάρε το συμβόλαιο του Σλούκα και του Ναν μαζί; Οι ισορροπίες στα αποδυτήρια θα χάλαγαν. Άλλο η περυσινή σεζόν που το «τριφύλλι» ήθελε να επιστρέψει στο θρόνο του, αλλά φέτος.

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητές Ευρώπης. Θα κάνει τις υπερβάσεις του, αλλά μέχρι ένα σημείο…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λογικό να διαψεύσει ο Παναθηναϊκός τα 17 «χαρτιά» για Βεζένκοφ, όταν τόσα παίρνουν Σλούκας και Ναν μαζί…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.