ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάριο Χεζόνια: Ο Παναθηναϊκός είναι μονόδρομος – Έρχεται για τη Euroleague!

Ο Μάριο Χεζόνια δε γίνεται να μη φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού!
Μάριο Χεζόνια: Ο Παναθηναϊκός είναι μονόδρομος – Έρχεται για τη Euroleague!

Ο Παναθηναϊκός και ο Μάριο Χεζόνια είναι καρμικό να σμίξουν ξανά, με την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον να είναι γνωστή.

Ο Κροάτης και όταν ήρθε στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος για τη Euroleague, πήγε μπροστά στη Θύρα 13 και αποθεώθηκε, κάνοντας μάλιστα νοήματα για το μέλλον του.

Φυσικά σας έχουμε ενημερώσει εξ΄αρχής ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος για ένα… καυτό καλοκαίρι, στο οποίο έχει πει ότι θα φέρει δύο παίκτες που θα αμείβονται με τρία εκατομμύρια ευρώ.

Και ο ένας από αυτούς θα είναι ο «Super Mario», που όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του, θα φορέσει ξανά την φανέλα με το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, οι ειδήσεις που έρχονται από την Ισπανία, αναφέρουν ότι ο 29χρονος δεν πρόκειται με τίποτα να συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλες οι επαφές τους μέχρι τώρα δεν έχουν φέρει… καρπούς και έτσι μένει μόνο η ανακοίνωση για να αποτελέσει παρελθόν.

Μάριο Χεζόνια: Μόνο ο Παναθηναϊκός στο μυαλό του!

Φυσικά αν ο Μάριο Χεζόνια βγει στην αγορά, πολλές ομάδες θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους, ωστόσο υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός στο μυαλό του.

Μάλιστα η ίδια η Marca τονίζει, ότι η μεταγραφή του είναι σχεδόν σίγουρη και δεν είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι που θα γίνει αυτή η κίνηση.

Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο πέρασμα του, ο Παναθηναϊκός ήταν σε μία ιδιαίτερη κατάσταση, ωστόσο τώρα όλα έχουν αλλάξει.

Ο παίκτης βλέπει ότι… χτίζεται κάτι μεγάλο στην Αθήνα με τον Εργκίν Αταμάν και θέλει να είναι μέρος του και να φτάσει να κατακτήσει τη Euroleague με τα πράσινα.

Ο Παναθηναϊκός έχει άγριες διαθέσεις και αν κάνει τελικώς την αρχή με τον Χεζόνια το καλοκαίρι, κανείς δεν ξέρει το πού θα σταματήσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάριο Χεζόνια: Ο Παναθηναϊκός είναι μονόδρομος – Έρχεται για τη Euroleague!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.