Με τον παιδικό του φίλο από το Σικάγο κάνει προθέρμανση ο Ναν πριν τη Βαλένθια
Ο Αμερικανός των «πρασίνων» δουλεύει για να είναι έτοιμος στο Game 1 των Playoffs και μαζί του είναι ο προσωπικός του γυμναστής.
Στην καρδιά της Ισπανίας, λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα Βαλένθια - Παναθηναϊκός AKTOR (21:45), ο Κέντρικ Ναν έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στη «Roig Arena».
Ο Αμερικανός των «πρασίνων» δουλεύει ήδη για να είναι έτοιμος στο Game 1 των Playoffs της EuroLeague και μαζί του είναι ο προσωπικός του γυμναστής, Ντιόντε Γκρέις.
Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά, από τα χρόνια στο Σικάγο, μεγαλωμένοι στις ίδιες γειτονιές.Ο Γκρέις είναι ο άνθρωπος πίσω από τη φυσική κατάσταση του Ναν εδώ και χρόνια, δουλεύοντας μαζί του ακατάπαυστα ακόμα και τα καλοκαίρια.
Με τον Κώστα Σλούκα εκτός μάχης λόγω της σημερινής επέμβασης στο γόνατο, η ευθύνη που πέφτει στους ώμους του Ναν είναι τεράστια. Η παρουσία του προσωπικού του γυμναστή στη Βαλένθια δείχνει την απόλυτη προσήλωση του παίκτη στο να ηγηθεί του Παναθηναϊκού.
Αθλητικά νέα:
Παναθηναϊκός: Ο τραυματισμός του Σλούκα δείχνει… τίτλο στην Euroleague
Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας
