NBA

Απίθανος Γιάννης – Οι Μπακς διέλυσαν τους Γουόριορς! (vids)

Νίκη με 134-111 μέσα στην έδρα των πρωταθλητών – Ο Αντετοκούνμπο σημείωσε 24 πόντους
Απίθανος Γιάννης – Οι Μπακς διέλυσαν τους Γουόριορς! (vids)

Τεράστια εμφάνιση για τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που διέλυσαν τους πρωταθλητές, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μέσα στην έδρα τους με 134-111!

Η ομάδα του Μιλγουόκι έκανε εκπληκτική εμφάνιση και ο Αντετοκούνμπο καθοδήγησε και πάλι την ομάδα του στην ένατη νίκη της σε 11 παιχνίδια ως τώρα στο πρωτάθλημα! Σημείωσε 24 πόντους με 7/16 σουτ και 10/11 βολές, ενώ είχε ακόμη 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 26 λεπτά μόλις συμμετοχής!

Μάλιστα, ο Greek Freak σε αυτό το ματς έφτασε τους 7.000 πόντους στην καριέρα του στο NBA, ενώ έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία των Μπακς σε αμυντικά ριμπάουντ, ξεπερνώντας τον Μαρκίς Τζόνσον που είχε 2.455, φτάνοντας ο ίδιος τα 2.461!

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπλέντσο με 26 πόντους, ενώ 20 είχε ο Μπρόγκντον, ενώ Μίντλεντον και Κόναγκντον ακολούθησαν με 17 και 15 αντίστοιχα.

Για τους πρωταθλητές όλα πήγαν στραβά. Από την αρχή δεν είχαν τον Ντρέιμοντ Γκριν λόγω τραυματισμού, ενώ τραυματίστηκε στην διάρκεια του αγώνα και ο Στεφ Κάρι, που σε 26 λεπτά έμεινε στους 10 πόντους. Σε κακή μέρα ήταν και ο Ντουράντ που περιορίστηκε στους 17.

Κάρι: «Ο Αντετοκούνμπο σου ρίχνει το σαγόνι κάτω με όσα κάνει»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίθανος Γιάννης – Οι Μπακς διέλυσαν τους Γουόριορς! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.