NBA

2020 NBA All-Star Weekend: Τίμησε τον Κόμπι και την Τζίτζι ο Τρέι Γιανγκ (pic)

Όπως είναι λογικό, το NBA All-Star Weekend 2020 έχει… άρωμα Κόμπι Μπράιντ, αφού ακόμα τα τραύματα της απώλειας του είναι τεράστια. Έτσι και ο Τρέι Γιανγκ θέλησε να τιμήσει και αυτός τον αγαπημένο του παίκτη, αλλά και την κόρη του Τζίτζι, που βρισκόταν και εκείνη στο μοιραία ελικόπτερο. Για να το κάνει αυτό, αγωνίστηκε με...
2020 NBA All-Star Weekend: Τίμησε τον Κόμπι και την Τζίτζι ο Τρέι Γιανγκ (pic)

Όπως είναι λογικό, το NBA All-Star Weekend 2020 έχει… άρωμα Κόμπι Μπράιντ, αφού ακόμα τα τραύματα της απώλειας του είναι τεράστια.

Έτσι και ο Τρέι Γιανγκ θέλησε να τιμήσει και αυτός τον αγαπημένο του παίκτη, αλλά και την κόρη του Τζίτζι, που βρισκόταν και εκείνη στο μοιραία ελικόπτερο.

Για να το κάνει αυτό, αγωνίστηκε με ένα μοναδικό ζευγάρι παπούτσια, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκείνον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 2020 NBA All-Star Weekend: Μεγάλοι νικητές οι Αμερικανοί στο Rising Stars Challenge (vids)

Συγκεκριμένα, στο αριστερό παπούτσι είχε τον αριθμό «2» που φορούσε η Τζίτζι και στο δεξί το «8» του Κόμπι.

Μάλιστα, το καθένα είχε και ένα σχέδιο με φτερά και φωτοστέφανο, ενώ έγραφαν «Mambacita»  και «Mamba».

2020 NBA All-Star Weekend: Δείτε τα παπούτσια

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «2020 NBA All-Star Weekend: Τίμησε τον Κόμπι και την Τζίτζι ο Τρέι Γιανγκ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.