Ο Αλβιν Τζέντρι θα μείνει στη Νέα Ορλεάνη για μερικά χρόνια ακόμη. Το αρχικό συμβόλαιό του με τους Πέλικανς διέτεθε ακόμη έναν χρόνο, μόνο που η ομάδα από τη Νέα Ορλεάνη εκτίμησε το γεγονός πως η σεζόν που ολοκληρώθηκε στο 2ο γύρο των πλέι οφ ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Κάπως έτσι, ο 63χρονος Τζέντρι...

Ο Αλβιν Τζέντρι θα μείνει στη Νέα Ορλεάνη για μερικά χρόνια ακόμη.

Το αρχικό συμβόλαιό του με τους Πέλικανς διέτεθε ακόμη έναν χρόνο, μόνο που η ομάδα από τη Νέα Ορλεάνη εκτίμησε το γεγονός πως η σεζόν που ολοκληρώθηκε στο 2ο γύρο των πλέι οφ ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.

Κάπως έτσι, ο 63χρονος Τζέντρι πρόσθεσε ακόμη δύο έτη στη συμφωνία του. Για την προσεχή σεζόν οι αποδοχές του θα αυξηθούν, ενά παράλληλα έλαβε και εγγυημένο το συμβόλαιο για την μεθεπόμενη περίοδο (2019-2020). Την ίδια στιγμή, οι Πέλικανς μετέτρεψαν την αμοιβή της συμφωνίας του τελευταίου έτους (2020-2021) ανάλογα με τα κατορθώματα της ομάδας.

Πλέον, οι Πέλικανς θα επικεντρωθούν στην παραμονή των Ρατζόν Ρόντο και ΝτεΜάρκους Κάζενς, οι οποίοι σε λίγες ημέρες θα είναι και επίσημα free agents.