×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αντετοκούνμπο: Αγόρασε start up εταιρεία


    Sportime Team

Αντετοκούνμπο: Αγόρασε start up εταιρεία


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε συνιδιοκτήτης της εταιρείας Ready Nutririon στις ΗΠΑ, επενδύοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και αγόρασε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών. 

Πρόκειται για εταιρεία με προϊόντα διατροφής, η οποία είχε τζίρο της τάξης των 100 εκατομμυρίων δολαρίων την περασμένη χρονιά.

Μάλιστα φέτος αναμένεται να έχει τζίρο περισσότερα από 200 εκατομμύρια..

Ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο επιβεβαίωσε το γεγονός στο CNBC, υποστηρίζοντας τα εξής: «Δεν είναι μια συμφωνία για διαφήμιση. Μπορώ να βοηθήσω την εταιρεία.

Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την εταιρία. Θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Gatorade, την BodyArmor, αλλά η Ready είναι αυτό που μου ταιριάζει».

Από την πλευρά του, ο ατζέντης του Έλληνα σούπερ σταρ του NBA, εξήγησε ότι ο «Greek Freak» διάλεξε τη συγκεκριμένη εταιρεία για να επενδύσει, καθώς ο ιδιοκτήτης της ξεκίνησε από πολύ χαμηλά, όπως και ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μία από τις πρώτες αποφάσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν ήταν ακριβώς επιχειρηματική, αφού αφορούσε τη διάθεση προϊόντων της εταιρείας σε σχολεία του Μιλγουόκι.

 

 


Τελευταία Νέα