Αντετοκούνμπο: Η Γραμμή Λεωφορείου «34» στο Μιλγουόκι πήρε το όνομά του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λατρεύεται στο Μιλγουόκι και οι κάτοικοί του δείχνουν την αγάπη τους προς τον Έλληνα μπασκετμπολίστα με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται παντού στο Μιλγουόκι όπου τον λατρεύουν σαν ένα μικρό Θεό.

Δεν μιλάμε μόνο για την παρουσία του στην ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς όπου είναι το επίκεντρο της ομάδας και πραγματικά βρίσκεται παντού σε άμυνα και επίθεση αλλά και εκτός γηπέδων.

Με αφορμή λοιπόν τα χτεσινά γενέθλιά του Γιάννη όπου έκλεισε τα 27 χρόνια, η εταιρεία μεταφορών MCTS η οποία έχει τις γραμμές λεωφορείων του Μιλγουόκι αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον Αντετοκούνμπο ο οποίος πάντως χτες έκανε δώρο στον εαυτό του τη νίκη επί των Καβαλίερς σημειώνοντας 27 πόντους στην επέτειο των 27ων γενεθλίων του!

Συγκεκριμένα στις γραμμές των λεωφορείων της πόλης υπάρχει και η γραμμή «34» η οποία συμπίπτει με τον αριθμό της φανέλας του Γιάννη. Η εταιρία ανακοίνωσε χτες λοιπόν στο Twitter ότι η παραπάνω γραμμή θα ονομάζεται πλέον «34 Giannis Line» (Γραμμή 34 Γιάννης)!

Μία πολύ όμορφη κίνηση αναγνώρισης της προσφοράς του Γιάννη στην κοινωνία του Μιλγουόκι τόσο στον κόσμο του NBA όσο και εκτός αυτού.

Η κίνηση αποθεώθηκε από τους οπαδούς των Μπακς στο Twitter. Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η εταιρία προχωράει σε τέτοια κίνηση. Το 2019 είχε μετονομάσει τη γραμμή 22 ως «22 Yelich Line» προς τιμήν του Κρίστιαν Γέλιτς, αστέρα της ομάδας μπέιζμπολ της πόλης, Μιλγουόκι Μπριούερς.