Αντετοκούνμπο: Όλες οι ομάδες περιμένουν να μείνει ελεύθερος!


Γιώργος Διπλοΐδης

Αντετοκούνμπο: Όλες οι ομάδες περιμένουν να μείνει ελεύθερος!


O Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς πολλές ομάδες περιμένουν να μείνει ελεύθερος, για να του… χτυπήσουν την πόρτα.

Η φετινή περίοδος ενίσχυσης για τις ομάδες του ΝΒΑ, θα είναι πολύ διαφορετική για τις ομάδες, καθώς έχουν πολύ λίγο χρόνο να κάνουν τις κινήσεις τους.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα σε ότι αφορά την ενίσχυση των διεκδικητών του τίτλου είναι ο Γιάνης Αντετοκούνμπο. Αυτό συμβαίνει γιατί οι κινήσεις των Μπακς δεν έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής. Έτσι υπάρχει αμφιβολία αν ο Γιάννης υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τον αναλυτή του ESPN, Μπράιαν Ουίντχοστ, οι ομάδες «μελετούν» προσεχτικά την κοπέλα του και μητέρα του παιδιού του και τα αδέλφια του, αφού ξέρουν ότι το μέλλον τους μπορεί να επηρεάσει και την δική του απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA: Οι Σέλτικς έμειναν… πανύψηλοι με τον Φολ

Χαρακτηριστικά τονίζει: «Πολλές ομάδες περιμένουν. Για περισσότερο από έναν χρόνο, οι ομάδες δημιουργούν φακέλους, με τον ρόλο των στενότερων ανθρώπων στην ζωή του, την κοπέλα του και τα αδέλφια του, αλλά και για τον θαυμασμό που έχει σε διεθνείς παίκτες, που έχουν καταφέρει να γίνουν πετυχημένοι. Πολλά τέτοια στοιχεία έχουν συλλεχθεί και θα τα χρησιμοποιήσουν στην πρώτη ευκαιρία».

Όλα αυτά ενώ το μέλλον του Άντονι Ντέιβις στους Λέικερς δεν έχει… σφραγίσει. Η καθυστέρηση της υπογραφής του νέου συμβολαίου του φαίνεται να σχετίζεται με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αν ο Έλληνας σταρ δεν υπογράψει στους Μπακς, οι Λέικερς ίσως θελήσουν να τον… κάνουν αντι-Ντέιβις.


Sportime Extras