×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αντετοκούνμπο: «Παίξαμε μπάσκετ λόγω του Θανάση»


    Στέλιος Ανδρικάκης

Αντετοκούνμπο: «Παίξαμε μπάσκετ λόγω του Θανάση»


Στο εξώφυλλο του «Slam Kicks», βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που παρουσίασε τα πρώτα παπούτσια με την υπογραφή του.

Ο «Greek Freak», άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τα παλαιότερα χρόνια, όταν ήταν στον Φιλαθλητικό που… πάλευε για τα καθημερινά αγαθά.

Ο Γιάννης μάλιστα θέλησε να κάνει και άλλες αποκαλύψεις, τονίζοντας ότι δεν ήταν εκείνος που διάλεξε το μπάσκετ, αλλά το έκανε ο Θανάσης για εκείνον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αντετοκούνμπο: Εξώφυλλο στο Slam Kicks!

«Δεν διάλεξα το μπάσκετ. Ο Θανάσης το έκανε για εμένα. Ο αδερφός μου εκείνη την περίοδο ήταν ο σταρ. Πολλοί άνθρωποι κοιτούσαν τον Θανάση και τον είχαν ως πρότυπο. Και εγώ ήθελα να γίνω σαν εκείνον«, ήταν τα λόγια του.

Στη συνέντευξη αυτή, τονίζεται πως ο Θανάσης, ήταν αυτός που έβλεπε το μπάσκετ ως έναν τρόπο για να βελτιωθεί η κατάσταση της ζωής τους, κάτι που έγινε και μάλιστα δραστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σίμονς: Απίστευτη βελτίωση στο τρίποντο

«Ξέραμε ότι μπορούμε να φτάσουμε σε ένα σημείο που θα ζούσαμε από το μπάσκετ, αλλά σίγουρα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε όλα αυτά.

Το να εμπνέουμε τόσους πολλούς ανθρώπους είναι μοναδικό. Πάντα πίστευα ότι θα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Για εμένα, μεγαλείο είναι να βρίσκομαι με την οικογένεια μου, όλοι μαζί και να μπορούμε να επιβιώνουμε. Αυτό σίγουρα που ζούμε όμως, είναι το κάτι άλλο», είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από τη μεριά του.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook


Τελευταία Νέα