Πριν από μερικά 24ώρα, ο Ενες Καντέρ υποστήριζε με περίσσιο θράσος πως θα κάνει «Τους Νικς μεγάλους ξανά». Σε μία… παρανόηση όσων έλεγε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Μόνο που ο Τούρκος σέντερ έχει μπολικη διάθεση για χιούμορ και… τρολάρισμα. Ποια είναι η αιτία; Μα φυσικά η...

Πριν από μερικά 24ώρα, ο Ενες Καντέρ υποστήριζε με περίσσιο θράσος πως θα κάνει «Τους Νικς μεγάλους ξανά». Σε μία… παρανόηση όσων έλεγε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Μόνο που ο Τούρκος σέντερ έχει μπολικη διάθεση για χιούμορ και… τρολάρισμα. Ποια είναι η αιτία; Μα φυσικά η απόκτηση του ΝτεΜάρκους Κάζενς από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Πρώτα, ο Καντέρ έγραψε πως: «Δε θα μου έκανε εντύπωση αν το έβλεπα. ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Γουόριορς μπορούν να αποκτήσουν τον Θάνος (σ.σ.: χαρακτήρας της Marvel) και τον Τζον Γουίκ (σ.σ.: ακόμη ένας κινηματογραφικός χαρακτήρας, ενσαρκωμένος από τον Κιάνου Ριβς) για να προσθέσουν βάθος στον πάγκο τους για έναν χρόνο». Η διάθεσή του είναι φανερή. Και τα δύο φανταστικά πρόσωπα που αναφέρει φημίζονται για τη δύναμή και την ικανότητα να σκοτώνουν. Κάπως έτσι βλέπει, πλέον, το ΝΒΑ ο Καντέρ.

Το δεύτερο tweet αφορούσε τον κομισάριο του ΝΒΑ, Ανταμ Σίλβερ. Μία φωτογραφία του με τη φανέλα των Γουόριορς (προϊόν photoshop), με τη… λεζάντα: «Ο Ανταμ Σίλβερ υπέγραψε επέκταση με τους Γουόριορς, πηγές αναφέρουν σε ΕΜΕΝΑ».