×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπάρκλεϊ: «Δεν πιστεύω ότι θα τελειώσει η σεζόν»!


    Μαντώ Καψάλη

Μπάρκλεϊ: «Δεν πιστεύω ότι θα τελειώσει η σεζόν»!


Τα ΝΒΑ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επανεκκίνηση της σεζόν (ξεκινάει 30 Ιουλίου), αλλά ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δήλωσε απαισιόδοξος για το όλο εγχείρημα και ξεκαθάρισε χωρίς περιστροφές ότι θεωρεί πως το πρωτάθλημα δεν θα ολοκληρωθεί.

Ο «Sir Charles» θεωρεί ότι η σεζόν θα διακοπεί. Ο παλαίμαχος μύθος του καλύτερου πρωταθλήματος εξήγησε το σκεπτικό του.

Ο Μπάρκλεϊ τόνισε ότι η Φλόριντα όπου θα γίνουν τα ματς είναι το χειρότερο μέρος στον κόσμο για να αρχίσει ξανά η σεζόν και επισήμανε χαρακτηριστικά ότι το ΝΒΑ μεταφέρει ουσιαστικά 22 ομάδες σε ένα… hot spot!

Ο «Sir Charles» προχώρησε ακόμα παραπέρα και εξήγησε τον βασικό λόγο που τον έχει κάνει να θεωρεί ότι η σεζόν δεν θα ολοκληρωθεί

Ο Μπάρκλεϊ τόνισε ότι δεν μπορεί να παίζουν εκεί οι ομάδες αυτές για 3 μήνες χωρίς να υπάρχει ξέσπασμα του κορονοϊού και τόνισε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να τελειώσει κανονικά η σεζόν.

Αναλυτικά ο μύθος του ΝΒΑ τόνισε:

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία πιθανότητα να τελειώσει αυτό το πράγμα. Σίγουρα είναι μια κατάσταση που πονάει, ξέρω ότι αρκετός κόσμος θα χάσει τη δουλειά του και θα επηρεαστεί άμεσα. Η Φλόριντα είναι το χειρότερο μέρος στον κόσμο αυτή τη στιγμή και μεταφέρουμε 22 ομάδες σε αυτό το… hotspot! Δεν βλέπω τον τρόπο ώστε να μείνουν εκεί τρεις μήνες δίχως να υπάρξει ξέσπασμα κορονοϊού. Θεωρώ πως είναι αδύνατον»!

 

ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ; ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα