Οι τέσσερις πρώην σταρ του NBA, είναι έτοιμοι να περάσουν στην αιωνιότητα

Στο Hall of Fame του μπάσκετ θα εισέλθουν σήμερα το βράδυ οι Τζέισον Κιντ, Ρέι Άλεν, Στιβ Νας και Γκραντ Χιλ, που είχαν μία σπουδαία καριέρα στα παρκέ του NBA.

Μία μέρα πριν την όλη διαδικασία, όλοι εκτός του Κιντ ο οποίος ήταν άρρωστος, βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου και μίλησαν για την τιμή που θα δεχτούν και θα περάσουν για πάντα στο πάνθεον, δίπλα στους κορυφαίους του αθλήματος.

Μάλιστα και οι τρεις τους παρέλαβαν το χαρακτηριστικό πορτοκαλί σακάκι που φορούν όλοι οι υποψήφιοι, ποζάροντας μάλιστα με μεγάλη περηφάνια.

Μετά από την όλη τελετή, ο Στιβ Νας θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους και είπε: «Είναι πραγματικά απίστευτο να βλέπεις ανθρώπους που έχουν επηρεάσει το παιχνίδι με τόσους διαφορετικούς τρόπους, σε τόσα διαφορετικά μέρη, σε διαφορετικές εποχές. Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικό όχι μόνο για τους παίκτες του NBA, αλλά και για όλους».

Από την μεριά του ο Γκραντ Χιλ ήταν αρκετά ταπεινός, τονίζοντας : «Χαίρομαι πολύ που μοιράζομαι αυτή την στιγμή με τόσο σπουδαίους ανθρώπους, με τιμάει ιδιαίτερα αυτό. Είναι απίστευτο να δέχεσαι μία τέτοια τιμή και είμαι πολύ ευτυχισμένος».

Δείτε όλες τις δηλώσεις τους: