Γουόριορς: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κάρι όταν έμαθε για τον τραυματισμό του Τόμπσον

Μία δύσκολη χρονιά αναμένεται να έχουν οι Γουόριορς, που είδαν τον Κλέι Τόμπσον πριν καν επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του, να τραυματίζεται ξανά. Γι΄αυτό μίλησε και ο συμπαίκτης του από το 2011, Στεφ Κάρι, ο οποίος αποκάλυψε πως ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε για τον νέο τραυματισμό. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έμαθε για το...

Μία δύσκολη χρονιά αναμένεται να έχουν οι Γουόριορς, που είδαν τον Κλέι Τόμπσον πριν καν επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του, να τραυματίζεται ξανά.

Γι΄αυτό μίλησε και ο συμπαίκτης του από το 2011, Στεφ Κάρι, ο οποίος αποκάλυψε πως ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε για τον νέο τραυματισμό.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έμαθε για το συμβάν από την Στιβ Κερ αλλά και τον Μπομπ Μάιερς, αναφέροντας ότι:

Νιώθεις πόσο άσχημα θα αισθάνεται, ένας ο οποίος δουλεύει τόσο σκληρά για να επιστρέψει και συμβαίνει αυτό» είπε ο Στεφ Κάρι στο «The Undefeated» και πρόσθεσε: «Πρέπει να έχει μεγάλη πνευματική δύναμη όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχει ακόμα πολύ χρόνο στην καριέρα του, θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πορζίνγκις: «Θα είμαι έτοιμος στις αρχές Φεβρουαρίου»

Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα ήταν μια… γροθιά για μένα. Πολλά δάκρυα. Δεν ξέρεις τι να πεις, γιατί πρέπει να περάσει μία σοβαρή αποθεραπεία τώρα. Στο τέλος, πρέπει να τον  στηρίξουμε. Ελπίζουμε να είναι κομμάτι μας και στην διάρκεια της αποθεραπείας του.

Μπορεί να επιστρέψει πάλι δυνατός. Αγαπάει το μπάσκετ πάρα πολύ. Θα κάνει ότι χρειάζεται για να είναι πίσω στο παρκέ και να είναι ο εαυτός του. 2,5 χρόνια αποθεραπείας είναι σκληρό για οποιονδήποτε».

Ενώ στο τέλος κατέληξε ότι: «Θα είναι δύσκολο αρχικά σίγουρα. Περιμέναμε επτά μήνες για να τον δούμε στο γήπεδο. Να μην τον βλέπω τόσο καιρό είναι περίεργο».