Η κλεμμένη φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ που επιστράφηκε δύο χρόνια αργότερα!


    Μιχάλης ΓκιουλένογλουΗ ιστορία είναι εκπληκτική. Και μόνο ένας πραγματικός θαυμαστής του Κόμπε Μπράιαντ θα μπορούσε να το κάνει.

Ο ήρωας της ιστορίας μας είναι ένας Κινέζος, ο Λιου Ζε. Λατρεύει τον Κόμπε Μπράιαντ περισσότερο από καθετί στη ζωή του.

Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί η συλλογή του. Για την οποία ο Ζε καυχιέται συχνά στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αυτός ήταν η αιτία για να μπλεχτεί στην ιστορία που θα σας αφηγηθούμε.

Το 2017, κάποιος κατάφερε να κλέψει τη φανέλα του Κόμπε από το Λύκειο. Το τελευταίο στάδιο προτού μεταπηδήσει και μεγαλουργήσει στο NBA.

Η φανέλα του Λόουερ Μέριον με τον αριθμό «33» και την υπογραφή του, μαζί με μπόλικα συλλεκτικά κομμάτια (όπως πέντε ζευγάρια παπούτσια με την υπογραφή του αθλητή, match programme και τρόπαια) εξαφανίστηκαν.

Με τον υπεύθυνο για την κλοπή να πλησιάζει τον Ζε και να του ζητάει 2.000 δολάρια για την παραχώρηση της φανέλας. Ο Κινέζος δεν μπορούσε να πει όχι. Έχει ήδη στην κατοχή του άλλες φανέλες του Κόμπε Μπράιαντ από τους Λος Άντζελες Λέικερς και την Team USA.

Ο Ζε συνειδητοποίησε πως η φανέλα που έφτασε στα χέρια του, έμοιαζε εκπληκτικά με εκείνη που είχε κλαπεί. Λίγο αργότερα κατάλαβε πως πρόκειται για το ίδιο αντικείμενο.

Και αποφάσισε να την επιστρέψει! Το μεγαλεπήβολο σχέδιό του ανέφερε πως θα το έκανε προσωπικά στον Κόμπε, όταν αυτός βρεθεί στο Πεκίνο για την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ.

Τελικά αποφασίστηκε να την στείλει με το ταχυδρομείο στο αμερικανικό Λύκειο. Δίχως να ζητήσει χρηματική αποζημίωση!!

Όπως και να έχει, η φανέλα έχει ήδη επιστραφεί. Με την αστυνομία να την παραλαμβάνει , προκειμένου να διαπιστώσει την αυθεντικότητά της, αλλά και να λάβει στοιχεία για την έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Τα υπόλοιπα αντικείμενα ακόμη αναζητούνται.