ΛεΜπρόν σε Ζλάταν: «Τα έβαλες με λάθος άνθρωπο»


Γιώργος Διπλοΐδης

ΛεΜπρόν σε Ζλάταν: «Τα έβαλες με λάθος άνθρωπο»


ΛεΜπρόν σε Ζλάταν: Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε σε δηλώσεις του, πως θαυμάζει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αλλά δεν πρέπει να ασχολείται με θέματα εκτός αθλητισμού όπως η πολιτική.

ΛεΜπρόν σε Ζλάταν: O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποστήριξε πως εκτιμάει σαν αθλητή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά ο τελευταίος δεν πρέπει να εκφράζει απόψεις που έχουν σχέση με την πολιτική.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε o άσος της Μίλαν: «Είναι φαινόμενο, αλλά δεν μου αρέσει όταν αθλητές μιλούν για πολιτικά. Κάνε ό,τι είσαι καλός. Παίζω ποδόσφαιρο, επειδή είμαι καλύτερος σε αυτό, δεν είμαι πολιτικός. Αν ήμουν πολιτικός, θα έκανα πολιτική. Αυτό είναι το πρώτο λάθος που κάνουν οι διάσημοι, όταν γίνονται διάσημοι. Για εμένα είναι καλύτερο να αποφεύγεις συγκεκριμένα θέματα και να κάνεις όσα είσαι καλός, αλλιώς ρισκάρεις να κάνεις λάθος».

Για να έρθει η απάντηση από τον «Βασιλιά» των Λέικερς: «Δεν συμφωνώ. Στο τέλος της ημέρας δεν θα βγάλω τον σκασμό για πράγματα που είναι λάθος. Μιλάω για τους ανθρώπους μου, μιλάω για ισότητα, για κοινωνική δικαιοσύνη, για τον ρατσισμό, για να ψηφίζει κάποιος, για όσα γίνονται στην κοινότητα μας. Ήμουν μέρος της, έβλεπα τι συμβαίνει, βλέπω ακόμα τι συμβαίνει, έχω πάνω από 300 παιδιά στο σχολείο μου που περνάνε τα ίδια και χρειάζονται φωνή και εγώ είμαι η φωνή τους.

Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου για να λέω όσα συμβαίνουν όχι μόνο στην κοινότητα μου, αλλά σε όλο τον κόσμο. Δεν πρόκειται να μείνω στον αθλητισμό. Καταλαβαίνω πόση δύναμη έχει η φωνή μου. Είναι αστείο που το λέει πάντως. Γιατί το 2018, όταν ήταν στην Σουηδία, μιλούσε για τα ίδια πράγματα. Ένιωθε ρατσισμό για το επώνυμο του στο γήπεδο. Σωστά; Ναι. Είμαι ενημερωμένος. Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε. Κάνω τα μαθήματα μου» είπε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ελληνοτουρκικά: Περίεργες κινήσεις από Τουρκία -Στέλνουν νέο σκάφος «δίπλα» στο Τσεσμέ

Σόλσκιερ-Γιουνάιτεντ: Βρήκε την… λύση για την άμυνα της

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras