ΛεΜπρόν Τζέιμς: Μέχρι το 2023 στους Λέικερς (Vid)


Νίκος Μπουρλάκης

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Μέχρι το 2023 στους Λέικερς (Vid)


Οι Λος Άντζελες Λέικερς και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συμφώνησαν σε διετή επέκταση συμβολαίου αντί 85 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι ο King James θα παραμείνει στο L.A. τουλάχιστον μέχρι το 2023!

Ένα χρόνο πριν ο ΛεΜπρόν αποκτήσει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος (μέσω player option), οι Lakers αποφάσισαν να του προσφέρουν μάξιμουμ διετή επέκταση και να τον «δέσουν» μέχρι και τη σεζόν 2022-23. Ο Τζέιμς αποδέχθηκε την πρόταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν εκπνεύσει το συμβόλαιό του θα είναι 39 ετών.

Ο Τζέιμς  θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 85 εκατομμυρίων δολαρίων, «πετώντας» έτσι τον τελευταίο χρόνο όπου είχε player option του τρέχοντος 4ετούς συμβολαίου (ύψους 153.312.846 δολαρίων). Αυτού δηλαδή που είχε υπογράψει με την ομάδα L.A. στις 9 Ιουλίου 2018.

Ιδού πως ανέφερε την είδηση ο Σαμς Χαράνια

Ο οποίος μάλιστα το συνέχισε αναφέροντας ένα ακόμα ωραίο στοιχείο. Πως όταν εκπνεύσει το συμβόλαιο του ΛεΜπρόν, ο γιος του Μπρόνι, θα τελειώνει το σχολείο. Κι αναλόγως του αν θ’ αλλάξει ο κανόνας, θα φανεί αν θα έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στο NBA Draft.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και ένα σχετικό βίντεο


Sportime Extras