Μάικλ Τζόρνταν: Ο άνθρωπος που τον κράτησε στη Nike

Όπως είχε τονίσει και στο παρελθόν, ο Μάικλ Τζόρνταν δεν ήταν πολύ μεγάλος φαν της Nike, αφού για να υπογράψει μαζί της, τον έπεισε η μητέρα του. Ωστόσο κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της καριέρας  του, σκεφτόταν πολύ σοβαρά να αποχωρήσει και μάλιστα αποφάσισε να μην πάει σε κρίσιμο ραντεβού με τους υπεύθυνους της εταιρίας,...

Όπως είχε τονίσει και στο παρελθόν, ο Μάικλ Τζόρνταν δεν ήταν πολύ μεγάλος φαν της Nike, αφού για να υπογράψει μαζί της, τον έπεισε η μητέρα του.

Ωστόσο κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της καριέρας  του, σκεφτόταν πολύ σοβαρά να αποχωρήσει και μάλιστα αποφάσισε να μην πάει σε κρίσιμο ραντεβού με τους υπεύθυνους της εταιρίας, που θα όριζε στη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ο πατέρας του τότε όμως, έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αφού τον… κατσάδιασε και κατάφερε να τον πείσει για να παραμείνει στη Nike.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόρνταν: Πορτραίτο του Air φτιαγμένο από 5.300 ζάρια! (pic)

«Περιμέναμε για τέσσερις ώρες (ο Φιλ Νάιτ επικεφαλής τότε της εταιρείας), όσο δηλαδή περίπου διαρκεί ένας γύρος 18 τρυπών στο γκολφ», λέει ο σχεδιαστής της Nike Τίνκερ Χέιτφιλντ: «Από ότι είχα καταλάβει, ο Μάικλ ήταν σε ένα γήπεδο γκολφ και μερικούς συνεργάτες του και προσπαθούσαν να τον πείσουν να αφήσει το παιχνίδι και να έρθει στο ραντεβού».

Ο Μάικλ Τζόρνταν ζήτησε συγγνώμη για την κίνηση του στο πατέρα του, ενώ αποφάσισε στη συνέχεια να πει το «ναι» στην επέκταση του συμβολαίου του.