Ενθουσιασμένος με τις κινήσεις των Λος Άντζελες Λέικερς, παρουσιάστηκε ο Μάτζικ Τζόνσον, που δεν μπορεί να περιμένει τη χρονιά να αρχίσει.

Ο θρύλος της ομάδα του Λος Άντζελες, αποχώρησε με λίγο άκομψο τρόπο από την ομάδα πριν από λίγους μήνες, ωστόσο δεν μπορεί να μην την παρακολουθεί και μάλιστα από πολύ κοντά.

Έτσι ο Μάτζικ αποφάσισε να πει μέσω του επίσημου Twitter του, την άποψη του για τις προσθήκες της ομάδας, κάνοντας μία πολύ ιδιαίτερη δήλωση.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως με όλους τους παίκτες που έχουν προστεθεί στο ρόστερ, οι Λέικερς μοιάζουν να είναι σχεδόν ανίκητοι.

«Ο Έιβερι Μπράντλεϊ αποτελεί εκπληκτική επιλογή για τους Λέικερς. Παίζει απίστευτη άμυνα και έχει ικανότητα να σκοράρει με σουτ τριών πόντων. Ονειρεύομαι ομάδα στην τελευταία περίοδο με ΛεΜπρόν, Ντέιβις, Ντάνι Γκριν, Μπράντλεϊ και Κούζμα. Σχεδόν ανίκητη»έγραψε.

Ωστόσο, σε αυτή τη δήλωση του έσπευσε να απαντήσει άμεσα ο Αζάια Τόμας, που έδειξε με κάθε τρόπο ότι δε συμφωνεί.

«Μάτζικ το καταλαβαίνω ότι είσαι ενθουσιασμένος με τις προσθήκες αυτές, αλλά η ομάδα σίγουρα δεν είναι ανίκητη. Μιλάμε για εξαιρετικό ρόστερ, αλλά σε καμία περίπτωση ανίκητο», ήταν τα λόγια του.