×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Μετάνιωσα για το όνομα που έδωσα στον γιο μου» (vid)


Sportime Team

«Μετάνιωσα για το όνομα που έδωσα στον γιο μου» (vid)


Στις ΗΠΑ είναι σύνηθες φαινόμενο οι πατεράδες να δίνουν το όνομά τους στον γιο τους. Κάτι τέτοιο έκανε και ο Λεμπρόν Τζέιμς στον -14χρονο σήμερα- Λεμπρόν Τζέιμς Τζούνιορ. Ο «Μπρόνι» όπως αποκαλούν τον γιο του, καλείται να κουβαλήσει εκτός από το «βαρύ» όνομα του πατέρα του και μια «κληρονομιά» που θα αφήσει πίσω του όταν σταματήσει το μπάσκετ.

Βέβαια οι συγκρίσεις θα είναι μεγάλες και δύσκολες για τον 14χρονο, κάτι που γνωρίζει ο «βασιλιάς» και γι’ αυτό είπε σε συνέντευξη που έδωσε, πως μετάνιωσε που του έδωσε το όνομά του. Στην εκπομπή Uninterrupted που θα προβληθεί τον Αύγουστο από την HBO, ο Λεμπρόν ρωτήθηκε πως περιορίζει τα παιδιά του από το να νοιώθουν πίεση όταν παίζουν μπάσκετ, ότι είναι ο πατέρας τους και θα μπαίνουν αυτόματα σε διαδικασία συγκρίσεων μαζί του.

«Ακόμη μετανιώνω που έδωσα στον 14χρονο γιο μου το όνομά μου, λόγω της πίεσης που θα νοιώθει. Όταν ήμουν μικρός μεγάλωσα χωρίς πατέρα και είχα πει πως όταν κάνω παιδιά θα τους δώσω όλα όσα χρειάζονται. Αυτοί θα διαλέξουν το μονοπάτι τους όμως», είπε χαρακτηριστικά.

Στο απόσπασμα από την συνέντευξη που δόθηκε στην δημοσιότητα, ο Λεμπρόν φαίνεται να λέει πως επέλεξε να πάει στο Λος Άντζελες, καθώς θέλει να πηγαίνει να βλέπει το παιδί του να παίζει μπάσκετ.

«Κλειδί στην απόφασή μου ήταν το που θα παίζει ο γιος μου. Πέρυσι τον είδα σε αρκετά τουρνουά και είχα αρχίσει να ιδρώνω από την αγωνία μου. Όταν έκατσε στον πάγκο τσακώθηκα με μια μητέρα μάλιστα. Το πρώτο πρόσωπο που ζήτησα συγνώμη όμως ήταν η μητέρα μου γιατί τραβούσε τα ίδια όταν ήμουν μικρός».

 

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras