×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

NBA: Χωρίς «ψαλίδι» οι μισθοί ως 15/4 και βλέπουμε


    Sportime Team

NBA: Χωρίς «ψαλίδι» οι μισθοί ως 15/4 και βλέπουμε


Οι ομάδες και η διοίκηση του NBA φαίνεται να βάζουν νερό στο κρασί τους ως τα μέσα Απριλίου και έτσι οι παίκτες θα πληρωθούν χωρίς «ψαλίδι» τους μισθούς τους στις 15/4 και μετά βλέποντας και κάνοντας.

Οι ομάδες και η διοίκηση του ΝΒΑ αποφάσισαν να βάλουν νερό στο κρασί τους στην κόντρα τους με τους παίκτες για το θέμα του «ψαλιδίσματος» των συμβολαίων τους, το οποίο είναι συνέπεια της οικονομικής θύελλας που ξέσπασε στις ομάδες από την επέλαση του coronavirus. Έτσι η ένταση εκτονώνεται. Ως τα μέσα Απριλίου, πάντως…

Το NBA αποφάσισε να μην γίνει καμία περικοπή στα συμβόλαια των παικτών σε αυτή την χρονική στιγμή, όπως αποκάλυψε ο έγκυρος Αμερικανός δημοσιογράφος Adrian Wojnarowski. Έτσι οι παίκτες θα πληρωθούν χωρίς «ψαλίδι» τους μισθούς τους στις 15/4 και μετά βλέποντας και κάνοντας.


Η Λίγκα αποφάσισε να δοθεί στους παίκτες το 100% των χρημάτων που είχαν να λάβουν βάσει των συμβολαίων τους για το διάστημα 15 Μαρτίου με 15 Απριλίου.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι τα βρήκαν οι δυο πλευρές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό κύκλο επαφών για το θέμα των περικοπών στα συμβόλαια των παικτών.

Διαβάστε επίσης- «Το NBA εμπνέει αγόρια και κορίτσια σε όλο τον κόσμο»

Μάλιστα, παίκτες και Λίγκα δεν έχουν βρει κοινό σημείο επαφής ως τώρα. Το NBA ήθελε να κάνει μείωση 50% και η Ένωση Παικτών έλεγε το «ψαλίδι» να είναι το μισό, δηλαδή, 25%.

Η Λίγκα πάντως, έκανε μια κίνηση καλής θέλησης. Δεν θα κάνει άλλη, βέβαια, αν δεν ξεκινήσει και πάλι η σεζόν γρήγορα. Αν αργήσει τότε είναι βέβαιο, ότι το «ψαλίδι» θα πέσει ό,τι κι αν γίνει.

Η επόμενη μισθοδοσία των παικτών μετά τις 15/4 θα είναι στην 1η Μαΐου. Αν δεν έχει φανείς φως στον ορίζοντα της επανέναρξης της σεζόν, αυτή η μισθοδοσία θα είναι σίγουρα «ψαλιδισμένη».