Οι ομάδες του ΝΒΑ προετοιμάζονται για να είναι έτοιμες όσο το δυνατόν περισσότερο, στην έναρξη της νέας σεζόν, που θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου. Στους «Ράπτορς» όμως έχουν έναν τελείως διαφορετικό… πονοκέφαλο. Αν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την παραδοσιακή τους έδρα, την «Scotiabank Arena». Η Κυβέρνηση του Καναδά συνεχίζει να έχει απαγορεύσει όλα για τα...

Οι ομάδες του ΝΒΑ προετοιμάζονται για να είναι έτοιμες όσο το δυνατόν περισσότερο, στην έναρξη της νέας σεζόν, που θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου.

Στους «Ράπτορς» όμως έχουν έναν τελείως διαφορετικό… πονοκέφαλο. Αν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την παραδοσιακή τους έδρα, την «Scotiabank Arena». Η Κυβέρνηση του Καναδά συνεχίζει να έχει απαγορεύσει όλα για τα ταξίδια από και προς τις Η.Π.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καντέρ: «Είσαι ο επόμενος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν»

Το γεγονός αυτό επηρεάζει τους «Ράπτορς» που μέχρι στιγμής δεν μπορούν να παίξουν στην φυσικό τους γήπεδο. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τον Μαρκ Μπέρμαν της «New York Post», η ομάδα του Τορόντο εξακολουθεί να ελπίζει και προσπαθεί να τα καταφέρει έχοντας επαφές με την Κυβέρνηση του Καναδά και έχοντας ως… σύμμαχο το ΝΒΑ.

Τελικά αν δεν πετύχει τον σκοπό της, η έδρα των Νετς στο Μπρούκλιν, το Νιουορκ, το Κάνσας Σίτι, το Σιάλτ και το Τάμπα Μπέι είναι μεταξύ των υποψηφίων περιοχών για να τους φιλοξενήσουν.