×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΝΒΑ: Το ξεχωριστό «αντίο» του Άνταμ Σίλβερ στον Τζέρι Σλόαν


    Sportime Team

ΝΒΑ: Το ξεχωριστό «αντίο» του Άνταμ Σίλβερ στον Τζέρι Σλόαν


Ο κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβεραποχαιρέτησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, τον εμβληματικό προπονητή των Γιούτα Τζαζ, Τζέρι Σλόαν και τον χαρακτήρισε «θρύλο».

Η απώλειά του βύθισε στην θλίψη στο ΝΒΑ. Ο Τζέρι Σλόαν δεν ήταν βέβαια, ένας τυχαίος προπονητής. Ήταν ένας θρύλος του ΝΒΑ και η απώλειά του προκάλεσε θλίψη και οδύνη σε όλους.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο προπονητή, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα ως παίκτης με τους Μπουλς, έγινε κόουτς των «ταύρων», αλλά την προπονητική του σφραγίδα την άφησε στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη με τους Γιούτα Τζαζ.

Ανάμεσα σε αυτούς που αποχαιρέτησαν τον Τζέρι Σλόαν, ο οποίος έφυγε από την ζωή στα 78 του χρόνια ήταν φυσικά και ο Άνταμ Σίλβερ.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ ανέφερε για την απώλεια του Τζέρι Σλόαν:

«Ο Τζέρι Σλόαν ήταν ένας από τους πιο αξιοσέβαστους και αξιοθαύμαστους θρύλους. Έπειτα από μια καριέρα All-Star, έγινε ένας από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών στα 23 χρόνια που εργάστηκε στους Γιούτα Τζαζ, το δεύτερο μεγαλύτερο σερί στην ιστορία του ΜΒΑ.

Ήταν ο πρώτος κόουτς που έφτασε τις 1000 νίκες με τον ίδιο οργανισμό, ενσαρκώνοντας τις αξίες που τον έκαναν μέλος του Hall of Fame: Επιμονή, πειθαρχία και αλτρουισμός.

Τα 40 χρόνια που εργάστηκε στη λίγκα συνδυάζονται με την τεράστια ανάπτυξη του πρωταθλήματος, έχοντας ταπεινότητα, ευγένεια και αξιοπρέπεια.

Οι σκέψεις μας είναι με τη σύζυγο του του, Τάμι. την οικογένεια του, τους πρώην παίκτες και συναδέλφους του, τους οργανισμούς των Μπουλς και των Τζαζ».