Το ονομάζουν «Shop». Και είναι το νέο… τέκνο του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Το… μαγαζί (όπως μεταφράζεται το shop) του Αμερικανού φόργουορντ άνοιξε και διαθέτει μπόλικα θέματα για κουβέντα. Η νέα σειρά του τηλεοπτικού δικτύου HBΟ φιλοξενείται ένα παραδοσιακό μπαρμπέρικο (σ.σ.: το οποίο ονομάζεται επίσης shop, από το barbershop). Δεν υπάρχει σενάριο και όπως σας είπαμε παραπάνω,...

Το ονομάζουν «Shop». Και είναι το νέο… τέκνο του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Το… μαγαζί (όπως μεταφράζεται το shop) του Αμερικανού φόργουορντ άνοιξε και διαθέτει μπόλικα θέματα για κουβέντα.

Η νέα σειρά του τηλεοπτικού δικτύου HBΟ φιλοξενείται ένα παραδοσιακό μπαρμπέρικο (σ.σ.: το οποίο ονομάζεται επίσης shop, από το barbershop). Δεν υπάρχει σενάριο και όπως σας είπαμε παραπάνω, τα θέματα διαθέτουν ποικιλία.

Στο πρώτο επεισόδιο o «Μπρον» διατυμπάνισε πως δεν πρόκειται να σταματήσει να ασχολείται με τα κοινά. Αναγνωρίζοντας παράλληλα πως αυτό του έχει στοιχήσει στη δημοφιλία του.

«Θέλω την ικανοποίηση. Όχι για εμένα, αλλά για όλους τους άλλους. Μεγάλωσα ακούγοντας ράπερς, τον Σνουπ Ντογκ, τον Τουπάκ, τον Τζέι Ζι, τον Μπίγκι Σμολς και θέλω να δώσω και εγώ την έμπνευση γύρω μου. Σε όλα αυτά τα παιδιά που με έχουν ως πρότυπο. Όχι μόνο να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα. Πολλοί από τους συναδέλφους μου το κάνουν, δεν είναι σωστό», εξήγησε ο Τζέιμς.

Και συνέχισε: «Στο τέλος της ημέρας, όταν αποφάσισα να ξεκινήσω να μιλάω και να μην ενδιαφέρουν οι συνέπειες, όλη η σκέψη μου δεν ήταν σε εμένα. Η δημοφιλία μου έπεσε. Αλλά στο τέλος η αλήθεια μου απέναντι σε τόσα παιδιά και τόσους ανθρώπους ήταν ευρύτερη από εμένα».

Μαζί με τον Τζέιμς ήταν ο φόρουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν, ο ρισίβερ των Νιου Γιορκ Τζάιαντς, Οντελ Μπέκαμ Τζούνιορ, η σέντερ των Λος Αντζελες Σπαρκς, Κάντας Πάρκερ, αλλά και ο ράπερ Σνούπ Ντογκ και ο παρουσιαστής Τζον Στιούαρτ.