«Ο ΛεΜπρόν στα 15 του έπαιζε μαζί μας και ήταν εξαιρετικός»

Ο Μέτα Γουόρλντ Πις, αναφέρεται στον «Βασιλιά», αποκαλύπτοντας, ότι όταν ήταν 15 ετών, έπαιζε μαζί με έμπειρους παίκτες του NBA, έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Στο νέο του βιβλίο, ο Μέτα Γουόρλντ Πις (ή… Ρον Αρτ, εκθειάζει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, για τον οποίο αναφέρει, ότι έπαιζε μπάσκετ με παίκτες του NBA, από την ηλικία των 15 ετών και μάλιστα τα κατάφερνε περίφημα.

Συγκεκριμένα ο βετεράνος Φόργουορντ, υποστηρίζει ότι του άρεσε να παίζει μπάσκετ, δίχως να τον νοιάζει το πότε και το που. Έτσι, όταν τελείωνε η αγωνιστική δράση στο ΝΒΑ, ο ίδιος πήγαινε στο Σικάγο, όπου έπαιζε μπάσκετ με πολλούς παίκτες εκείνης της εποχής.

Μεγάλα ονόματα εκείνης της περιόδου, όπως ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο Ρέι Άλεν, ο Τιμ Χάρνταγουεϊ, ο Μάικλ Φίνλι, ο Τζούαν Χάουαρντ και ο Τζέρι Στάκχαουζ  εμφανίζονταν στο συγκεκριμένο γήπεδο. Έκπληξη ωστόσο προκαλεί ότι μαζί με όλους αυτούς, έπαιζε και ο 15χρονος τότε ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μέτα Γουόρλντ Πις, έπαιζε εξαιρετικά απέναντι στους επαγγελματίες.

Ο ΛεΜπρόν τρία χρόνια αργότερα, έπαιξε στο NBA και από τότε έχει γράψει ιστορία, αφού πλέον σε ηλικία 33 ετών, θεωρείται από τους καλύτερους όλων τον εποχών.