×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Ο Τζόρνταν βγάζει τώρα το ντοκιμαντέρ γιατί δεν θέλει τις συγκρίσεις με τον ΛεΜπρόν»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

«Ο Τζόρνταν βγάζει τώρα το ντοκιμαντέρ γιατί δεν θέλει τις συγκρίσεις με τον ΛεΜπρόν»


Ο γνωστός αναλυτής του ΝΒΑ και πρώην άνθρωπος του ESPN, Μπιλ Σίμονς τόνισε πως ο Μάικλ Τζόρνταν θέλησε να βγει τώρα το ντοκιμαντέρ του, λόγω του… ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τα πρώτα δύο επεισόδια του «The Last Dance», όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα προβληθούν στα μέσα Απριλίου και το ευρωπαϊκό κοινό θα μπορεί να το απολαύσει μέσα από το Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Last Dance: Η εμφάνιση του Κόμπι Μπράιαντ στο ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν (vid)

Η παραγωγή είναι του ESPN και σύμφωνα με τον Μπιλ Σίμονς, πρώην αναλυτή του Αμερικανικού κολοσσού, ο Μάικλ Τζόρνταν ίσως είχε άλλο λόγο για τον οποίο βγαίνει τώρα το εν λόγω ντοκιμαντέρ και όχι το 2009, όταν του είχε προταθεί κάτι τέτοιο:

«Στο ESPN, προσπαθήσαμε να κάνουμε το ντοκιμαντέρ το 2009, αφού είχαμε τελειώσει το ’30 for 30′. Είχε βιντεοσκοπηθεί όλη η σεζόν. Είχαν όλες τις σκηνές πίσω από τις πόρτες. Πήραμε ένα αντίγραφο και το είδαμε. Και όλο αυτό ήταν ο πραγματικός Τζόρνταν. Ήταν ο τόσο ανταγωνιστικός Τζόρνταν, ο τύπος που φώναζε στους συμπαίκτες του. Ήταν όλα αυτά που ακούγαμε, αλλά ποτέ δεν είχαμε δει. Και αναρωτηθήκαμε πώς θα το φτιάξουμε.

Ο Τζόρνταν ποτέ δεν το ήθελε και νομίζω ότι αυτό άλλαξε στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, ειδικά όταν ο ΛεΜπρόν κέρδισε το πρωτάθλημα με τους Καβαλίερς το 2016. Όταν ξαφνικά όλα άλλαξαν και υπήρχε ντιμπέιτ ‘Τζόρνταν Vs ΛεΜπρόν. Τότε, ο Μάικλ κατάλαβε ότι πρέπει να προστατευθεί η κληρονομιά του. Ο κόσμος είχε αρχίσει να ξεχνάει το πόσο τρομερός και διάσημος ήταν, ότι αποτελούσε τον κορυφαίο όλων».